Εκτύπωσέ το Σελίδα

Νηπιαγωγείο Καπαρελλίου

Το ολοήμερο Νηπιαγωγείο Καπαρελλίου Βοιωτίας, συμμετέχει με τις εκπομπές του, στην Παραμυθούπολη του European School Radio.

Αρχικά, συμμετείχαμε στην πρώτη και εορταστική εκπομπή των Χριστουγέννων 2011 με το Παραμύθι «Φρικαντέλα, Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» του Ευγένιου Τριβιζά.

Το σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου 2012, με την ραδιοφωνική εκπομπή «Το Καπαρέλλι πάει Παραμυθούπολη»

Η Δέσποινα στο μικρόφωνο για την εισαγωγή και την αποφώνηση και όλα τα παιδιά του σχολείου μας για την αφήγηση του « Εγωιστή Γίγαντα» ένα παραμύθι Του Oscar Wilde γεμάτο τρυφερότητα, ευαισθησία και με έντονη εναλλαγή συναισθημάτων που αγγίζει με ξεχωριστό τρόπο μικρούς και μεγάλους.

Συντονιστείτε λοιπόν μαζί μας και ακούστε μας στην ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ – κ ά θ ε  Σάββατο 09.00-10.30πμ-, στην παιδική ζώνη του European School Radio.  

Αννα Καρύδη Πυρουνάκη,

Νηπιαγωγός,

Καπαρέλλι, Βοιωτίας

http://nipkapar.blogspot.com/2012/01/blog-post_13.html

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2011-12/1234567-2/kaparelli/

2 comments

 1. Νηπιαγωγείο Καπαρελλίου

  Κώστα  έχουμε  την  ιστοσελίδα  του  σχολείου στο ΠΣΔ
  http://nip-kapar.voi.sch.gr/
  αλλά  μας  αρέσουν  οι  διαφορετικές  επιλογές  ..για  διάφορους  λόγους..  γιαυτό κ  blog  στο blogspot:-)
  Το  σχολείο  μας  έχει  μια  σταθερή  πορεία  και  καλές  πρακτικές  να  δείξει..  για την  διάδοσή  της  εμείς  κάνουμε  ότι μπορούμε  ..   Η  περαιτέρω αξιοποίηση τους όμως  είναι  άλλων  υπόθεση  κ  καθήκον  ..που  δεν  βλέπω κ  να  τους  πολυενδιαφέρει  ..
  Είναι η έλλειψη  υποστηρικτικής  δομής  των  σχολικών μονάδων για  την  ανατροφοδότησή  κ  ανάδειξή τους..
  ευχαριστώ κ πάλι για την θετική σου ενέργεια:-)
   

 2. Κώστας Λαμπρινίδης

  Eίδα ότι το Νηπιαγωγείο σας έχει site στο Π.Σ.Δ. , αλλά δε βρίσκω blog εκεί…Αν γραφτείτε στα «ιστολόγια και κοινότητες» (εύκολα στην αρχική σελίδα του http://www.sch.gr με τους κωδικούς του Σχολείου σας) θα έχετε αυτόματα και blog. Και οι δημοσιεύσεις σας θα φαίνονται, έστω για λίγο, σε όσους μπαίνουν στην αρχική σελίδα των ιστολ+κοιν…Ίσως στο blogspot σας βολεύει καλύτερα, αλλά μπορείτε να κάνετε απλά αναδημοσιεύσεις στο Π.Σ.Δ.
  Ξαναλέω, φανερώστε περισσότερο τη βράβευσή σας…
  Παίρνω το θάρρος να την αναδημοσιεύσω εγώ, στο προσωπικό μου blog, στο blog του Σχολείου μου (4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου) , αλλά και στο facebook , ώστε να φανεί αρκετά…
  Σας ευχαριστούμε…

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων