Επιστροφή σε Συνεργαζόμενα σχολεία 2011-12

2ο ΓΕΛ Μυτιλήνης

Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του μαθητικού Ραδιοφώνου….

Είμαστε το 2ο ΓΕΛ Μυτιλήνης και είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στo European School Radio.

Η νέα εκπομπή « RADIO MUSIC BUS » που εκπέμπεται αποκλειστικά από το European School Radio είναι μια μουσική εκπομπή. Είμαστε μαθητές της A΄ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Μυτιλήνης και προσεγγίζουμε τη μουσική με το δικό μας τρόπο και παρουσιάζουμε τις μουσικές μας επιλογές. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του μαθήματος Ερευνητική Εργασία Α’ Λυκείου, για το Β’ Τετράμηνο έχουμε επιλέξει ως θέμα «Το 2ο Γενικό Λύκειο στο Ραδιόφωνο». Η δικιά μας ομάδα έχει ως θέμα τον Σχεδιασμό και την Δημιουργία Μουσικής Εκπομπής στον μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιοφωνικό Σταθμό European School Radio.  Κάνουμε μία παρουσίαση της εργασίας μας στην τάξη και αμέσως μετά την μετατρέπουμε σε ραδιοφωνική εκπομπή .  Σας προσκαλούμε, λοιπόν ραδιοφωνικά σε ένα ραντεβού, όπου σας υποσχόμαστε ότι θα ταξιδέψετε μουσικά και νοερά στα δικά μας  μουσικά μονοπάτια.

Το « RADIO MUSIC BUS » θα ακούγεται κάθε Πέμπτη από τις 20:00 μέχρι τις 21:00 (επανάληψη εκπομπής Σάββατο 17:00-18:00) από το European School Radio. Λίγα λόγια λοιπόν και πολύ μουσική με τις επιλογές μας που είναι και δικές σας επιλογές !!!

Η  ομάδα της εκπομπής αποτελείται από τους: Αλέκο , Άννα, Γιάννη, Χριστίνα,  οι οποίοι   έχουνε  ως στόχο το μουσικό ταξίδι σας  σε παλιές και νέες επιτυχίες !!!


Καλή ακρόαση….

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2011-12/1234567-2/2%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%ce%bb-%ce%bc%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%ae%ce%bd%ce%b7%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση