Το τραγούδι “Γίνε δυνατός” συνεχίζει να ταξιδεύει…

Το τραγούδι “Γίνε δυνατός”  συνεχίζει να …ταξιδεύει και να γεμίζει χαρά και δύναμη στα παιδιά του σχολείου Ειδικής Αγωγής της Βέροιας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ στις 3 Δεκεμβρίου 2014.

Για πρώτη φορά οι μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου Βέροιας παρουσίασαν το μελοποιημένο από το σχολείο τους τραγούδι που έγραψε μαθήτρια του 2ου Λυκείου Εχεδώρου με τίτλο «Γίνε δυνατός» – το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της δράσης του μαθητικού ραδιοφώνου τη σχολική χρονιά 2012-2013 – κολαζ 7 και “έδωσαν στους μαθητές/τριες  μια ιδιαίτερη μουσική αγκαλιά που τους γέμισε χαρά, συγκίνηση και ευχαρίστηση”  όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο τύπου του σχολείου Ειδικής Αγωγής της Βέροιας. 

Ευχαριστούμε το European School Radio –  το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο που μας έδωσε την ευκαιρία να συν-εργαστούμε, να συν-δημιουργήσουμε, να συγκινηθούμε και να συγκινήσουμε!

Ελπίζουμε και η φετινή ραδιοφωνική χρονιά να είναι αφορμή για συνεργασία και δημιουργία για όλα τα σχολεία –  συνεργάτες του μαθητικού ραδιοφώνου! 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/12/17/%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση