Νέα εκπομπή του ΓΕΛ Μελίκης: “Εξαρτησιογόνες ουσίες και έφηβοι”

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ «ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ» στο ΓΕΛ Μελίκης

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6-4-2014, 6-7 μ.μ.

 

συνέντευξη με την υπεύθυνη της "Πρόσβασης Ημαθίας"

Συνέντευξη με την υπεύθυνη της “Πρόσβασης Ημαθίας”

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2013 στελέχη του κέντρου πρόληψης της χρήσης των εξαρτησιογόνων ουσιών Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ «Πρόσβαση» επισκέφθηκε το σχολείο μας για μια διπλή αποστολή.

Στο χώρο της βιβλιοθήκης του σχολείου πραγματοποιήθηκε βιωματικό εργαστήριο με τη συμμετοχή των μελών της ομάδας ραδιοφώνου του σχολείου μας. Κατά τη διάρκειά του οι μαθητές συζήτησαν ελεύθερα και αποστασιοποιημένα για καθετί που εν δυνάμει μπορεί να αποτελέσει εξάρτηση στη ζωή του ανθρώπου, αξιοποιώντας την τεχνική της δημιουργίας ομάδων.

Παράλληλα στο εργαστήριο τεχνολογίας παραχωρήθηκε συνέντευξη από την κα Χριστίνα Τσολάκη, η οποία είχε ως βασικό της θέμα τις εξαρτήσεις.

Ευχαριστούμε το επιστημονικό προσωπικό της «Πρόσβασης» για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για επίσκεψη και ενημέρωση για θέματα ιδιαίτερης σημασίας για τους μαθητές μας

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/04/05/%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b5%ce%bb-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%bf/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση