Το πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

 

Το πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου αντανακλά την ζωηράδα και τον ενθουσιασμό ενός νεανικού – μαθητικού φεστιβάλ.

Σε αυτό,  δεκάδες σχολεία και ραδιοφωνικές ομάδες θα συμμετέχουν με κέφι και όρεξη για να γνωρίσουν άλλους μαθητές/τριες, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, θα παρακολουθήσουν εργαστήρια σχετικά με τη δημοσιογραφία,  τις τεχνικές και τεχνολογίες ραδιοφωνικών εκπομπών, την ανάπτυξη ραδιοφωνικού περιεχομένου και τη μετάδοσή του, την ουσιαστική εμπλοκή του ραδιοφώνου στην εκπαίδευση, το θέατρο στο ραδιόφωνο .

Η διαδραστικότητα σε διαδρόμους και αίθουσες όλων των ομάδων, η συμμετοχή σε βιωματικές εργασίες και παιχνίδια, η μαραθώνια ζωντανή κάλυψη απο το European School Radio, η παροχή Διαδικτύου και υπολογιστών στη διάθεση των ομάδων, η μουσική συναυλία με συγκροτήματα προσφιλή στους μαθητές/τριες, συνθέτουν ένα παζλ ενός ξεχωριστού γεγονότος που δεν θα αφήνει περιθώρια να βαρεθεί κανένας μαθητής ή εκπαιδευτικός.

 

Η Επιστημονική Επιτροπή κατάρτισε το πρόγραμμα με γνώμονα την ποικιλομορφία, τη συμμετοχικότητα, τον παιχνιώδη και φεστιβαλικό χαρακτήρα καθώς και τη γνώση μέσω της ενεργούς συμμετοχής τους σε συνεργατικές δραστηριότητες…

 

Το πρόγραμμα αναλυτικά

Εκτυπώστε το πρόγραμμα

 

banner2fest1

Αξίζει να το ζήσετε

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2015/03/24/to-programma-toy-2oy-panellinioy-festi/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση