«

»

Απρ 27

Εκτύπωσέ το Άρθρο

POP MUSIC ΣΤΑ ’90s – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Το αφιέρωμα στην POP μουσική και στην POP κουλτούρα συνεχίζεται. Την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 5 το απόγευμα και για μια ώρα, συντονιστείτε! Ήρθε η στιγμή για το αφιέρωμα στη σούπερ δεκαετία των nineties. Θα ακούσετε τραγούδια που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’90 αλλά και θα μάθετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για αυτή. Όλα αυτά, στα πλαίσια του προγράμματος «Ιστορία και εξέλιξη της POP μουσικής» από ομάδα παιδιών του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης.

Για περισσότερα, στο Blog μας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2015/04/27/pop-music-%cf%83%cf%84%ce%b1-90s-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%b7%cf%83/

3 comments

 1. Χαρά Μουσικό Σχολείο Βέροιας

  Τους χαιρετισμούς μας από το Μουσικό Σχολείο Βέροιας! Καλή επιτυχία στην εκπομπή σας!

  1. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

   Ευχαριστούμε Βέροια! Σας περιμένουμε με χαρά στο Χατζιδάκειο Φεστιβάλ στην πόλη μας.

   1. Χαρά Μουσικό Σχολείο Βέροιας

    Καλή επιτυχία στο εκπληκτικό Χατζιδάκειο Φεστιβάλ! Συμμετείχαμε πέρσι ως σχολείο. Ήταν καταπληκτική εμπειρία για τους συμμετέχοντες! Φέτος θα πάμε ως σχολείο στη συνάντηση των Μουσικών Σχολείων στην Κατερίνη στις 8 Απριλίου! Θα μπορούσατε να μας μεταφέρετε τον παλμό του Φεστιβάλ διαδικτυακά μέσω μαθητικού ραδιοφώνου, για να πάρουν μια γεύση και τα υπόλοιπα σχολεία! Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας απολαύσουμε ζωντανά, εφόσον δε θα μπορούμε να είμαστε κοντά σας! Σκεφτείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων