Κυριακή 15/2 στις 11:00!Η Καραμέλα στον αέρα του ESR

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ-τα παιδιά “σημειώνουν” σε ταμπλό, τη ροή της εκπομπής-

Στη δεύτερη εκπομπή της «Καραμέλας» ,συναντήσαμε τον συγγραφέα Κώστα Χαραλά που ήρθε στο σχολείο μας, μαζί με τον “δράκο που τρώει τα παιχνίδια”. Περάσαμε θαύμα μαζί του και του πήραμε και μία συνέντευξη, μέσα από την οποία σας αποκαλύπτουμε ποια λέξη κρύβεται στο όνομα του!

Διαβάσαμε το «μη φοβάσαι Κοκκινοσκουφίτσα» του Βασίλη Κουτσιαρή, και επειδή αυτή η κοκκινοσκουφίτσα ήταν πολύ διαφορετική από τη συνηθισμένη του πήραμε μια συνέντευξη. Κι επειδή μένει μακριά, του μιλήσαμε μέσω skype! Θα ακολουθήσουν συμβουλές για τα φυτά από τον μπαμπά του Έκτορα που ήρθε στο σχολείο μας γιατί είναι «γιατρός φυτών».

Ο Άγγελος Αγγέλου και ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησαν στην εκπομπή μας, μετά το τέλος της παράστασης “Ο κύριος Κιχ και η επιστροφή της χαμένης σφραγίδας”. Πώς διάλεξαν τη δουλειά τους και πόσο δύσκολη ή εύκολη είναι;

Θα ακούσετε τραγούδια που μας άρεσαν αλλά και κάποια που ακούσαμε σε παραστάσεις που επιλέξαμε.

Παραστάσεις που είδαμε, αλλά και κάποιες που θέλουμε να δούμε.

Στο σχολείο μας εκτός από εμάς, υπάρχουν και πολλοί μεγάλοι. Ανακαλύψαμε τις αδυναμίες τους και σας τις αποκαλύπτουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόλις τελειώσει η εκπομπή, μια έκπληξη θα έρθει να μας βρει.

Κι εσάς κι εμάς. Γιατί για το τέλος-τέλος, μια μελωδία άφησε ο μουσικός του σχολείου που ούτε εμείς, οι υπεύθυνοι της εκπομπής γνωρίζουμε. Μην βιαστείτε λοιπόν να αποσυνδεθείτε!

Καλή ακρόαση…

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2015/02/12/%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-152-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-1100%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση