“Κάν’το να ακουστεί” ΤΩΡΑ ! Ο μεγάλος διαγωνισμός άρχισε. Περιμένουμε τις συμμετοχές σας !

                                                        

                                                                 

Eκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση                                     Ε.Ε. European School Radio

   http://www.edutv.gr/                                                   www.esradiosociety.eu

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

καντο να ακουστεί.jpg

 

Ξεκίνησε!

Άνοιξε η φόρμα υποβολής των συμμετοχών στον πανελλήνιο ραδιοφωνικό διαγωνισμό.  

 

Καν΄το να ακουστεί

 

2fest.europeanschoolradio.eu

 

Από 9 Φεβρουαρίου έως και 9 Μαρτίου 2015 μαθητές/μαθήτριες ή ομάδες μαθητών/τριών, δημιουργούν και υποβάλλουν μέχρι δύο ηχητικά σποτ τα οποία αφορούν έναν ή περισσότερους άξονες του κοινωνικού σχολείου.

Από 9 Φεβρουαρίου έως και 9 Μαρτίου 2015 μαθητές/μαθήτριες ή ομάδες μαθητών/τριών, συμμετέχουν στον διαγωνισμό που οργανώνουν η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση και η   Ε.Ε. European School Radio με τη συνεργασία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης, την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και υποστήριξη από το Τμήμα Δημοσιογραφίας  και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ.

Επισκεφθείτε το blog του European School Radio https://blogs.sch.gr/esrblog/ www.europeanschoolradio.eu ακούστε τις ραδιοφωνικές παραγωγές των μαθητών, ενημερωθείτε και συμμετέχετε στο δίκτυο των σχολείων που δημιουργούν το European School Radio, το πρώτο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Επισκεφθείτετο blog του Φεστιβάλ http://2fest.europeanschoolradio.eu/ και ενημερωθείτε για τους όρους και προυποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό αλλά και το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 3 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη όπου και θα αναγγελθούν τα βραβεία του διαγωνισμού.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2015/02/09/%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3/

3 σχόλια

  • Χαρά Μουσικό Σχολείο Βέροιας στο 10 Μαρτίου 2015 στις 9:24 μμ

  Συγχαρητήρια σε όλα τα σχολεία που συμμετέχουν στον διαγωνισμό “Καν΄το ν΄ ακουστεί”! Καλή επιτυχία σε όλους!
  Αν και… ΕΠΙΤΥΧΙΑ είναι η πραγματοποίηση του διαγωνισμού αυτού και η συμμετοχή μας σ΄ αυτόν τον διαγωνισμό!
  Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους υπεύθυνους του European School Radio, οι οποίοι μας δίνουν την ευκαιρία να ακουστεί η ΦΩΝΗ μας και να ακουστεί ΔΥΝΑΤΑ μέσα από το δικό μας μαθητικό ραδιόφωνο!

  Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ραδιοφώνου,

  για να ενώσουμε ακόμη μια φορά τις ΦΩΝΕΣ μας,
  για να ακουστούν οι ΦΩΝΕΣ μας ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΑ!

  • Ανδρέας Λατίνης στο 3 Μαρτίου 2015 στις 8:12 μμ

  13ο δημ σχ Σερρών
  1.. μια διυκρινηση στο ηχητικό του διαγωνισμού αναφέρεται σαν τελευταία ημερομηνια υποβολης η 6 Μαρτίου ενώ εδω 9 Μαρτίου…τι υσχύει
  2,, εκτός από το ηχητικο σποτάκι πως θα αιτιολογησιουμε την επιλογή μας,.,,, σε σχεση με το προγραμμα που υλοποιούμε κτλ…ώστε να φανεί πως αυτό το σποτάκι δεν προέκυψε τυχαία αλλά μεσα από προγρμμα σχολειου,κτλ..

  1. Καλησπέρα,
   1.Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 9 Μαρτίου. Μάλλον λειτούργησε ο δαίμονας του… στουντιο
   2. Κατά την υποβολή του ραδιοφωνικού μηνύματος υπάρχει ένα πεδίο περιγραφής όπου μπορείτε να γράψετε ότι ακριβώς θέλετε σχετικά με την συμμετοχή σας.

   Καλή σας επιτυχία

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση