2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου, Θεσσαλονίκη 3 Απριλίου !

banner2fest1

Είναι γεγονός!

το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Επιστημονική Εταιρία “European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο ” συνδιοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ υλοποιείται και ο μαθητικός ραδιοφωνικός διαγωνισμός «Κάντο ν’ ακουστεί». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δημόσιων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων της χώρας. Η υποβολή των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί από 9 Φεβρουαρίου μέχρι 9 Μαρτίου 2015. Η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στις 3 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ European School Radio

 

Η επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ και του Διαγωνισμού:

http://2fest.europeanschoolradio.eu

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2015/01/13/2%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bb-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση