Σιγά Σιγά Επανερχόμαστε…..ευχές για καλύτερο 2015!

Αγαπητοί φίλοι , συνεργάτες και κυρίως Ραδιοφωνατζήδες!!!

παρόλο που η τεχνολογία -και πιο συγκεκριμένα το Διαδίκτυο- είναι η δύναμή μας και προσφέρει σε όλους μας τη δυνατότητα  να μεταδίδουμε το ραδιοφωνικό πρόγραμμα και να επικοινωνούμε μεταξύ μας, ταυτόχρονα είναι και  το …αδύναμο σημείο μας.
 
Έτσι λοιπόν, το Σάββατο αργά το βράδυ το ραδιόφωνο δυστυχώς δέχτηκε μια πολύ σοβαρή επίθεση απο hackers και κατά πάσα πιθανότητα απο το εξωτερικό
 
Ως εκ τούτου , δημιουργήθηκαν πάρα πολλά και σοβαρά προβλήματα στα μηχανήματα του ραδιοφωνικού σταθμού, χωρίς όμως να χαθεί ΚΑΜΙΑ μα καμία απο τις εκπομπές που ήδη στείλατε καθώς κάνουμε αντίγραφα (backup) καθημερινά.
Για να ελαχιστοποιήσουμε την επανάληψη του συμβάντος, μεταφέραμε τα μηχανήματα αλλού και προσπαθούμε να θωρακίσουμε το σύστημα με ο,τι καλύτερο υπάρχει ….
Απο σήμερα στις 15:00, αρχίσαμε σιγά σιγά να μεταδίδουμε μουσική και εκπομπές που είχαν προγραμματιστεί όμως 
 
προς στιγμήν δεν μπορούμε να δεχτούμε νέες εγγραφές, νέες δηλώσεις εκπομπών και νέα υποβολή αρχείων εκπομπών.
 
Πιστεύουμε οτι σύντομα θα στηθεί το όλο σύστημα σε ακόμη καλύτερη λειτουργία απο πριν και με πιο αξιόπιστο τρόπο.  Ας κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή και στείλτε μας την αγάπη και υποστήριξή σας με ευχές και πολλά χαμόγελα!!
 
Μην ξεχνάτε οτι εσείς κι εμείς, είμαστε όλοι εθελοντές σ αυτή τη σπουδαία προσπάθεια, χωρίς έσοδα χωρίς άλλες …άκρες και υποστήριξη και προσπαθούμε να κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε με το φιλότιμο, την αγάπη και τα μέσα που μας προσφέρονται!  Όλοι μας αγαπάμε την εκπαίδευση, τα παιδιά και το ραδιόφωνο!  πιστέψτε μας, όλοι μας εδώ σας αγαπάμε και σας φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε…..  🙂
 
Σας ευχόμαστε λοιπόν, καλή υπομονή, καλή πρωτοχρονιά και να είμαστε όλοι αισιόδοξοι και με θετική σκέψη, ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ….αρκεί να προσέχουμε και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον….
 
Θα έχετε νεότερα σύντομα….
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015 !!
 
Η Συντονιστική Ομάδα:  Γιώτα Σιάνου-Χατζηκαμάρη(ΠΕ17),  Νότης Γενιτζές(ΠΕ19),  Νίκος Γιαγκούλης(ΠΕ19), Τάσος Βαφειάδης(ΠΕ4.02),  Ευτυχία Τούλιου(ΠΕ70)
 
SKYPE: european.school.radio
twitter: @EuSchoolRadio
Email: esradio@sch.gr
xmaslogo
 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/12/30/%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%ac-%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%ac-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%81%cf%87%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/

1 σχόλιο

    • Natalia στο 31 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:58 μμ

    Ευχαριστούμε πολύ για όσα κάνετε. Πολλές πολλές ευχές για χαρούμενο και δημιουργικό 2015 σε σας προσωπικά και στο Μαθητικό Ραδιόφωνο συνολικά. Χρόνια Πολλά

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση