Η μεγάλη γιορτή του ESR είναι το Σάββατο από τις 6 !

facebook_3_years

 

20 Δεκεμβρίου 2014, τρία χρόνια European School Radio

Ακολουθήστε μας στο πάρτυ γενεθλίων και την παρουσίαση του προγράμματος και επίσημη έναρξη της ραδιοφωνικής χρονιάς. Μια μεγάλη γιορτή σε ένα ζωντανό πρόγραμμα το απόγευμα του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου 2014.

Από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι και τις 11.00 το βράδυ οι παραγωγοί και dj ́s του ESRadio θα δίνουν το ρυθμό που θα ακολουθήσουμε όλοι μας. Παρουσιάζει ο Kostas Mirtsos από το Radio North 98.0, μαζί του στα μικρόφωνα και τις συνεντεύξεις ο Σίμος, ο Γιώργος, ο Κωνσταντίνος και  η Μυρτώ και άλλοι μαθητές και μαθήτριες – παραγωγοί του ESRadio που ήδη παρουσιάζουν ή ετοιμάζουν τις εκπομπές τους.

Ζωντανά μαζί μας:

Stelios Legakis, REC, MASTER TEMPO, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Πωλίνα Χριστοδούλου – Polina Xristodoulou, Panos Koki.

Αλεξάνδρα Τσόλκα (Epsilon Tv) | Νανά Παλαιτσάκη (Epsilon Tv) | Peret Nick (Next Fm 96.1) | Apostolis Papageorgiou (1055 ROCK) | Anna Priga (Imagine 89.7) | Stelios Gidakos (Βεργίνα Τηλεόραση)

Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, European School Radio (esradio.mysch.gr), είναι μια πρωτότυπη δράση η οποία εντάσσεται σε μια ευρύτερη εκπαιδευτική φιλοσοφία που θέλει το μαθητή να βλέπει το σχολείο ως χώρο δημιουργίας και έκφρασης. Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο προβάλλει τις ιδέες, τις δημιουργίες, τις ανησυχίες της μαθητικής κοινότητας και τις επικοινωνεί με το σήμερα.

Είναι το ραδιόφωνο που το πρόγραμμά του δημιουργείται σε όλη την Ελλάδα, από σχολικές ραδιοφωνικές ομάδες και ακούγεται σε όλο τον κόσμο.

Στα τρία χρόνια λειτουργίας του δημιουργήθηκαν πάνω από 2.500 εκπομπές και συμμετείχαν ραδιοφωνικές ομάδες από 300 σχολεία και 2000 μαθητές/μαθήτριες.

Είναι το ραδιόφωνο που κάνει πράξη την επικοινωνία μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ξεκινήσαμε και είμαστε όλοι εδώ! Ακολουθήστε μας.

Συντονιστείτε στο European School Radio, http://esradio.mysch.gr/

European School Radio, το δικό μας ραδιόφωνο, ραδιόφωνο ανοιχτό στην καρδιά και το μυαλό.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/12/20/%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-esr-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%ac%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%b1/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση