Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ Θεσσαλονίκης

IMG_20141125_152157To Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ για πρώτη χρονιά συμμετέχει με τακτικές και έκτακτες εκπομπές στο πρόγραμμα του European School Radio! Δυναμικά και με ενθουσιασμό τόσο οι μαθητές του Δημοτικού όσο και η ομάδα ραδιοφώνου Γυμνασίου- Λυκείου του Κολεγίου θα παράγουν εκπομπές, ώστε να επικοινωνήσουν εποικοδομητικά και ευχάριστα με τους ακροατές του διαδικτυακού σταθμού!

Το Δημοτικό Σχολείο ΔΕΛΑΣΑΛ θα κάνει έκτακτες εκπομπές για τις Παγκόσμιες Ημέρες Unesco, ενώ ολιγόλεπτα κοινωνικά μηνύματα της μαθητικής κοινότητας θα μεταδίδονται συχνά στο European School Radio.

Ακόμα, τακτικά οι μαθητές του Δημοτικού θα συμμετέχουν με μισάωρες εκπομπές στην ώρα της Παραμυθούπολης και Παιδικής Ζώνης το Σαββατοκύριακο με την εκπομπή τους “Δελασ άλλες ιστορίες…”. Η εν λόγω εκπομπή υλοποιείται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning της Γ’ Τάξης “Euro… tales on the European School Radio” με σχολεία της Γαλλίας και Ισπανίας.

Τη συμμετοχή του Κολεγίου μας συμπληρώνει η ομάδα ραδιοφώνου του Γυμνασίου- Λυκείου με την ψυχαγωγική δεκαπενθήμερη εκπομπή “ΔΕΛΑΣΑΛονικείς” τις Κυριακές 19.00-20.00 και θα κρατά συντροφιά στους ακροατές του ραδιοφώνου με κοινωνικά θέματα που απασχολούν όλα τα παιδιά της ηλικίας τους!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/11/29/%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%ce%b4%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bb-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%82/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση