Το European School Radio στο 2o Συνέδριο Scientix στις Βρυξέλλες

Το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο Scientix στις Βρυξέλλες. Είναι το πιο σημαντικό γεγονός στην εκπαίδευση σχετικά με τις Θετικές Επιστήμες και την Τεχνολογία (STEM) στην Ευρώπη.

Το European School Radio ήταν εκεί για να παρουσιάσει το πως μπορεί το μαθητικό ραδιόφωνο να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο στην εκπαίδευση. Την παρουσίαση ετοίμασε και πραγματοποίησε εκ μέρους της επιστημονικής εταιρίας, η κα Ευτυχία Τούλιου. Διαβάστε την περίληψη της παρουσίασης:

“Nowadays, we all acknowledge that science in education needs a more social approach. In terms of socioscientific issues targets, it is very important to involve people in discussions relating to science topics. A new media platform called European School Radio (ESR) has been created, where students from every cultural and national background broadcast on Web radio, share their opinions and conduct debates on specific topics and news.”  

 

Στιγμιότυπο από 2014-10-27 09:04:32

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/10/26/%cf%84%ce%bf-european-school-radio-sto-2o-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-scientix-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b2%cf%81%cf%85%ce%be%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b5%cf%82/

8 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • Ελένη Ιωαννίδου στο 8 Νοεμβρίου 2014 στις 5:25 μμ

    Συνάδελφοι, λάβατε τα χθεσινά σχόλιά μου??

    1. Αγαπητή Ελένη, τα λάβαμε και σου στείλαμε σχετικό email με απαντήσεις… τα θέματα παρακαλούμε να τίθενται στο FORUM του ραδιοφώνου…. καλή συνέχεια!

  1. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους που με σκληρή δουλειά κατάφεραν να κάνουν γνωστό παντού το Euroepan School Radio ως εκπαιδευτικό εργαλείο!

    • Ελένη Ιωαννίδου στο 4 Νοεμβρίου 2014 στις 9:45 μμ

    Εμείς από το Ρέθυμνο, δώσαμε όνομα στην ομάδα μας. ” μ” ανοιγμένα φτερά στον αέρα” Τα προτεινόμενα θέματα , πέφτουν βροχή από μέρους των μαθητών. Μπράβο λοιπόν στους πρωτεργάτες του ESR γιατί δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να μιλήσουν για τα ενδιαφέροντά τους και να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους.

    1. Εξαιρετικά!!! συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά και στη δασκάλα τους!!

  2. Συγχαρητήρια!! Επόμενη στάση … fly me to the moon!!!

    • Χαρά στο 28 Οκτωβρίου 2014 στις 7:55 μμ

    Συγχαρητήρια ESR!!! Συνέχισε να προχωράς ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

  3. Μάλιστα…
    Ωραία…
    Ως εκεί έφτασε η χάρη σας, η χάρη του ESR…
    Kαι εις άλλα…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση