«

»

Οκτ 26

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Το European School Radio στο 2o Συνέδριο Scientix στις Βρυξέλλες

Το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο Scientix στις Βρυξέλλες. Είναι το πιο σημαντικό γεγονός στην εκπαίδευση σχετικά με τις Θετικές Επιστήμες και την Τεχνολογία (STEM) στην Ευρώπη.

Το European School Radio ήταν εκεί για να παρουσιάσει το πως μπορεί το μαθητικό ραδιόφωνο να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο στην εκπαίδευση. Την παρουσίαση ετοίμασε και πραγματοποίησε εκ μέρους της επιστημονικής εταιρίας, η κα Ευτυχία Τούλιου. Διαβάστε την περίληψη της παρουσίασης:

«Nowadays, we all acknowledge that science in education needs a more social approach. In terms of socioscientific issues targets, it is very important to involve people in discussions relating to science topics. A new media platform called European School Radio (ESR) has been created, where students from every cultural and national background broadcast on Web radio, share their opinions and conduct debates on specific topics and news.»  

 

Στιγμιότυπο από 2014-10-27 09:04:32

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/10/26/%cf%84%ce%bf-european-school-radio-sto-2o-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-scientix-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b2%cf%81%cf%85%ce%be%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b5%cf%82/

8 comments

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. Ελένη Ιωαννίδου

  Συνάδελφοι, λάβατε τα χθεσινά σχόλιά μου??

  1. Νικόλαος Γιαγκούλης

   Αγαπητή Ελένη, τα λάβαμε και σου στείλαμε σχετικό email με απαντήσεις… τα θέματα παρακαλούμε να τίθενται στο FORUM του ραδιοφώνου…. καλή συνέχεια!

 2. Μαρία Μελεσσανάκη

  Θερμά συγχαρητήρια σε όλους που με σκληρή δουλειά κατάφεραν να κάνουν γνωστό παντού το Euroepan School Radio ως εκπαιδευτικό εργαλείο!

 3. Ελένη Ιωαννίδου

  Εμείς από το Ρέθυμνο, δώσαμε όνομα στην ομάδα μας. » μ» ανοιγμένα φτερά στον αέρα» Τα προτεινόμενα θέματα , πέφτουν βροχή από μέρους των μαθητών. Μπράβο λοιπόν στους πρωτεργάτες του ESR γιατί δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να μιλήσουν για τα ενδιαφέροντά τους και να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους.

  1. Νικόλαος Γιαγκούλης

   Εξαιρετικά!!! συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά και στη δασκάλα τους!!

 4. Lia Papapetrou

  Συγχαρητήρια!! Επόμενη στάση … fly me to the moon!!!

 5. Χαρά

  Συγχαρητήρια ESR!!! Συνέχισε να προχωράς ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

 6. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ

  Μάλιστα…
  Ωραία…
  Ως εκεί έφτασε η χάρη σας, η χάρη του ESR…
  Kαι εις άλλα…

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων