«

»

Απρ 04

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Οι «ΚΑΛΑ, ΒΡΥ-τε ΤΑ όλα» στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην Πάτρα…

logo_patras_esrΣτο 1ο ΓΕΛ Πάτρας…

IMG_20140403_112441Εχτές στις 03/04/14 η τάξη μας, το Στ 2 και η εκπομπή ΚΑΛΑ,ΒΡΥ-τε ΤΑ ολα, πήγε  εκδρομή στην Πάτρα μαζί με το Γυμνάσιο Καλαβρύτων στο 4ο  Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας. Στην αρχή πήγαμε σε μία αίθουσα και η κάθε ομάδα που είχε πάει εκεί, παρουσίαζε τι έχουν κάνει στην ομάδα τους κ.α ήρθε και η σειρά μας, Σχετικά ήταν ωραία, αν εξαιρέσουμε ότι μερικά παιδιά είχανε ξεχάσει τα λόγια τους. Όμως  ήταν ωραία! Μετά πήγαμε τα μισά παιδιά στο εργαστήριο και τα άλλα παιδιά στο περίπτερο. Το περίπτερο δεν είχε πατατάκια αναψυκτικά και όλα αυτά που πουλάνε τα συνηθισμένα περίπτερα , αλλά εκεί καθόντουσαν τα παιδιά της κάθε ομάδας και παρουσιάζανε τις εργασίες τους. Εμείς κάναμε ζωντανή εκπομπή. Παίρναμε συνεντεύξεις από διάφορες ομάδες και ακουγόντουσαν ζωντανά στο ραδιόφωνο εκείνη την στιγμή! Κάποιες ομάδες που πήραμε συνέντευξη ήταν από το Βύρωνα Αττικής από Πάτρα και από άλλα σχολεία. Μετά όταν τελειώσαμε ετοιμαστήκαμε για να φύγουμε….

IMG_20140403_112556Παράλληλα συντονίσαμε και ένα εργαστήριο που δείξαμε σε μαθητές άλλων σχολείων πως γίνεται η ηχογραφημένη εκπομπή αλλά και πως κάνουμε ζωντανή εκπομπή. Τους προτρέψαμε να φτιάξουν δικιά τους εκπομπή για να την παρουσιάσουμε ενώ παρακολουθούν. Τελικά αυτή η εκδρομή ήταν η καλύτερη για πολλούς λόγους!

 

 

* Γράφει η μαθήτρια του ΣΤ2 του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, Μαρία Σφ.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/04/04/festivalpatra/

8 comments

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. Ελένη

  Κώστα έτσι για να ζηλέψεις έχουμε και στα Χανιά τέτοιο Φεστιβάλ….. Τι ωραία πράγματα είδαμε αυτές τις μέρες, δε φαντάζεσαι…..πραγματικά ..εντυπωσιάστηκα….

  1. 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

   Το ξέρω…
   Από Κρήτη ξεκίνησε…

 2. Ελένη

  Μπράβο στα παιδιά που είναι τόσο δημιουργικά!!!Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας έγινε τις ίδιες μέρες και στα Χανιά στο Κ.Α.Μ (Κεντρο Αρχιτεχτονικής της Μεσογείου) Το σχολείο μας(10ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων ( συμμετείχε με μια ταινία την οποία θα ανεβάσουμε πολύ πολύ σύντομα και εδώ…..

  1. 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

   Έχετε πληροφορικό σε πρόγραμμά σας ;;;;;

 3. 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

  Μπράβο Μαρία…
  Ωραία τα γράφεις…
  Ζηλεύουμε που περάσατε όμορφα και δημιουργικά…
  Εδώ Αθήνα δε γίνεται τέτοιο φεστιβάλ…

  1. Τούλιου Ευτυχία

   H Mαρία ωραία τα γράφει… αλλά είχαν έρθει και σχολεία της Αττικής αρκετά για να παρουσιάσουν εργασίες τους. Να φανταστείς στο εργαστήριο παραγωγής ραδιοφωνικής εκπομπής που συντονίσαμε συμμετείχαν και μαθητές Λυκείου από το Βύρωνα!!!

 4. Ελένη Θεοδωρίδου

  Ευχαριστούμε τη Μαρία Σφ. για την ανταπόκριση. Χαιρόμαστε πολύ που περνάτε καλά. Μακάρι να είμαστε κοντά σας σίγουρα θα το φροντίσουμε του χρόνου.
  Καλές Δημιουργίες, Καλές εκπομπές!!!
  ΓΕΛ Μελίκης

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων