4ο Γυμνάσιο Σερρών – Το Σχολικό Ραδιοδρόμιο παρουσιάζει τον “Πλούτο” του Αριστοφάνη

Πρώτη στον «αέρα» για τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’τάξης του 4ου Γυμνασίου Σερρών, που μέσα από την εκπομπή τους «Σχολικό Ραδιοδρόμιο» παρουσιάζουν σχολικές δραστηριότητες, προγράμματα του σχολείου αλλά και διάφορα άλλα εκπαιδευτικά θέματα. Αυτή η πρώτη μας εκπομπή είναι αφιερωμένη στη θεατρική παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη που παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία μαθητές του σχολείου μας την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013. Στα δυο μέρη που περιλαμβάνει η πρώτη μας εκπομπή μιλούν για το έργο και την εμπειρία τους τρεις από τους πρωταγωνιστές/στριες και η καθηγήτρια που συντόνισε την όλη προσπάθεια. Οι συνεντεύξεις πλαισιώνονται από ηχητικά αποσπάσματα των παραστάσεων και τα τραγούδια που ακούστηκαν σε αυτές.
Την εκπομπή επιμελούνται και παρουσιάζουν οι μαθητές και μαθήτριες:
Γιάννης Β., Μαρία Β. , Αντώνης Β., Αντρέας Γ., Στέφανος Ζ., Απόστολος Λ., Φωτεινή Μ., Στέλλα Μ.., Σοφία Μ., Γιώργος Μ., Φωτεινή Μπ., Μαρία Ο. ενώ στην τεχνική υποστήριξη είναι ο Χρήστος Κ. Την εκπομπή συντονίζουν οι καθηγητές του σχολείου Μιχάλης Κυριακίδης, Γιώργος Σκαλτσάς και Κώστας Καμπουρίδης.
Ακούστε το πρώτο μέρος της εκπομπής μας την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 και ώρα 4 – 5 μ.μ. εδώ το spot
eikona-ploytos

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/03/30/4%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf-%cf%83%ce%b5%cf%81%cf%81%cf%8e%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%b4%cf%81%cf%8c/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση