Οι ΚΑΛΑ, ΒΡΥ-τε ΤΑ όλα με επετειακό αφιέρωμα ζωντανά από τη σχολική γιορτή!

logotypo25032014Αγαπητοί μας ακροατές,

σε σχολική εορτή έχετε ξαναδεί να παρουσιάζουν ραδιοφωνική εκπομπή ενώπιον ακροατηρίου μαθητές;

Αν όχι, απολαύστε την επετειακή εκπομπή μας Τρίτη 25 Μαρτίου 2014 και ώρα 3-4μμ αντί της ζωντανής μας εκπομπής, λόγω της ημέρας. Ηχογραφήθηκε ένα κομμάτι στην τάξη με θεατρικό στο ραδιόφωνο και το δεύτερο κομμάτι στην αίθουσα εκδηλώσεων μπροστά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. 

Ο Κωνσταντίνος γράφει: “Είμαστε το Στ’2 και αποφασίσαμε να κάνουμε μια ραδιοφωνική  εκπομπή για την 25η Μαρτίου! Μαζί μας, ακροατές του ESR, είναι και τα παιδιά όλου του σχολείου που μας βλέπουν που κάνουμε ζωντανή εκπομπή. Σας αρέσει;

Τρία παιδιά από εμάς -εγώ, η Μαρία και η Μαριέλενα- έχουμε χωριστεί σε τρεις ομάδες . Οριστήκαμε αρχηγοί απευθείας γιατί είμαστε πιο έμπειροι στο ραδιόφωνο και είμαστε λίγο περισσότερο συνεπείς στην εβδομαδιαία μας εργασία.

Η κάθε ομάδα, λοιπόν,  αποτελείται από τον αρχηγό της και 5 παιδιά. Συγκεκριμένα εμείς, δηλαδή η ομάδα μου, αποφασίσαμε να γράψουμε την αγάπη μας για την Ιστορία και ονομαζόμαστε “Μοναδική μου… Ιστορία”, η ομάδα της Μαρίας για το θεατρικό στο ραδιόφωνο και για ιστορικά γεγονότα από το βιβλίο του κ. Φωτόπουλου Αθ.  με το όνομα “Ανοίξαμε Ιστορία…” και της Μαριέλενας με το όνομα “Απερίγραπτες Συναντήσεις” για την συνεργασία με το 10ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων εδώ κι ένα μήνα.”

 Η Μαρία ενημερώνει: “Όλοι εσείς που μας παρακολουθείτε τώρα μην αναρωτιέστε γιατί μπροστά μας έχουμε laptop και λέμε European School Radio. Για να σας ξεκαθαρίσω, το laptop και  όλα αυτά,τα χρειαζόμαστε γιατί αυτήν τη  στιγμή που μιλάμε ακουγόμαστε ζωντανά στο ραδιόφωνο. Θα καταλάβατε λογικά,οι περισσότεροι, ότι European School Radio είναι η ιστοσελίδα στο internet που εκεί κάνουν διάφορα σχολεία ραδιόφωνο. Λοιπόν, Αλέξη, θέλεις να μας συνεχίσεις για το τι ακριβώς θα κάναμε στην αρχή και τελικά πως καταλήξαμε να κάνουμε ζωντανό ραδιόφωνο;”

Η Μαριέλενα ξεκινάει: “Είμαστε οι Καλά, βρύ- τε τα Όλα και ακούτε το τρίτο κομμάτι της εκπομπής μας. Εμείς θα σας μιλήσουμε για τη συνεργασία μας με το 10ο Δ.Σ. Χανίων. Ο καθένας από εμάς έχει να σας πει για κάποιο συγκεκριμένο θέμα και θα συζητήσουμε. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν!”

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/03/24/kalavrytamartios/

7 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • Χαρά στο 25 Μαρτίου 2014 στις 4:17 μμ

    Χρόνια Πολλά κορίτσια! Συγχαρητήρια για τη συνεργασία σας και τις πρωτότυπες ιδέες σας! Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!!!!

  1. Χρόνια Πολλά!!!! Μπράβο στην Ελένη από το 10ο Δ.Σ. Χανίων που έκλεψε την παράσταση!!!

    1. Την δασκάλα, ή κάποια μαθήτρια ;

      1. Η δασκάλα!!!

        1. 😉

    • ELENI στο 24 Μαρτίου 2014 στις 10:25 μμ

    Γεια σας παιδιά!!
    Εδώ 10ο Δημοτικό σχολείο Χανίων!!!
    Περιμένουμε με αγωνία το ανέβασμα της εκπομπής σας, όχι γιατί είμαστε άμεσα ενδιαφερόμενοι αλλά γιατί το εγχείρημα σας είναι πρωτοποριακό!!

    Μπράβο!!! Μπράβο!!

  2. Καλά…
    “Πόσα θέλετε να μας τρελλάνετε” !!!!!!!!!…
    Που λέει η έκφραση…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση