«

»

Μαρ 06

Εκτύπωσέ το Άρθρο

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

χημικα

Εμείς οι μαθητές της έκτης τάξης του 10ου Δημοτικού σχολείου Χανίων παίρνουμε την πρωτοβουλία να σας ενημερώσουμε για το περιβαλλοντικό έγκλημα που πρόκειται να συντελεστεί στη θάλασσα της Μεσογείου.

Υπάρχει σχέδιο καταστροφής των χημικών της Συρίας εν πλω στη Μεσόγειο θάλασσα. Οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές για όλους τους κατοίκους της Μεσογείου και όχι μόνο.

Μπορεί να είμαστε μικροί αλλά η ανησυχία μας είναι μεγάλη.

Μέσα από τον δικό μας ραδιοφωνικό σταθμό (European School Radio) θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε και να ακουστεί η φωνή μας . 

Κανένας δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος μπροστά σε αυτή την οικολογική καταστροφή.

Ας  κινητοποιηθούμε με όποιο τρόπο ο καθένας μπορεί για να αποτρέψουμε αυτό το έγκλημα ενάντια στο μέλλον μας.

 Σώστε την Μεσόγειο

                      Η Μεσόγειος κινδυνεύει

                                                 Η Μεσόγειος είναι το σπίτι μας

                                                                                              Σώστε το σπίτι μας  

 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ  ΤΟ  ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/03/06/%ce%bf%cf%87%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%89/

2 comments

  1. ELENI

    Καλησπέρα Κώστα ευχαριστώ για το σύνδεσμο!!!Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δυστυχώς τα μεγάλα κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί Αθηνών και Περιχώρων σιωπούν….. !!!!!Όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!ΟΙ μαθητές μας κινητοποιήθηκαν όσο μπορούν σαν 12χρονα που είναι .Έκαναν το σποτάκι και μια εκπομπή που θα παίξει την Δευτέρα στην Περιβαλλοντική ζώνη. Στείλαμε τα σποτάκια σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (στα Χανιά το έπαιξαν δύο-στην Αθήνα που έστειλα στους μεγάλους…. τίποτα)Αύριο έχουμε πορεία διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Σούδας στις 12 το μεσημέρι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων