ΚΑΛΑ, ΒΡΥ-τε ΤΑ όλα και η εκπομπή “Οι δημοσιογράφοι του ESR, Απευθείας Μετάδοση”!

DSC00976Οι Καλά, βρύ-τε τα Όλα στην σημερινή τους εκπομπή με θέμα τη δημοσιογραφία και τίτλο εκπομπής “Οι δημοσιογράφοι του ESR, Απευθείας Μετάδοση” προσκαλούν να μιλήσουν σχολεία που ασχολούνται με το θέμα του Ενεργού Πολίτη και τη δημοσιογραφία γενικότερα μέσα από τη δράση δημιουργίας μαθητικών εντύπων (Ε2 Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων με την εφημερίδα “Τα χελιδονίσματα”) ή τη συμμετοχή σε Ομίλους Δημοσιογραφίας (Ράλλειο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο).

Οι μαθητές της Πέμπτης Τάξης θα είναι μαζί μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς και ζωντανά θα πάρουμε συνέντευξη από τους μαθητές του Ράλλειου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

Στην εκπομπή θα μεταδοθούν κομμάτια από τη συνέντευξη που πήραμε το πρωί από τους μαθητές του ΓΕΛ Πυργετού που έχουν μια ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο: “Ραδιενεργοί Πολίτες” και έχουν πολλά να μας πουν για τις δράσεις τους!

Μην μας χάσετε!!! Θα έχουμε και ανέκδοτα για τους δημοσιογράφους!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/02/18/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1-%ce%b2%cf%81%cf%85-%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ae-%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση