Αφιέρωμα στον Ψαραντώνη από τα Κρητικόπουλα του ESR!

Το TopRadio… “ευλογάει τα γένια του” και, μέσα από την διαδικτυακή συχνότητα του European School Radio, ετοιμάζει μια εκπομπή-αφιέρωμα στον κρητικό τραγουδοποιό Αντώνη Ξυλούρη. Τον “Ψαραντώνη“, για τον πολύ κόσμο, αδελφό του άλλου μεγάλου κρητικού μουσικού, Νίκου Ξυλούρη, που με το ιδιαίτερο ύφος και το μεγάλο πάθος του για τη μουσική έγινε γρήγορα γνωστός και αγαπητός στους συντοπίτες του, αλλά και σε πολλούς Έλληνες εκτός Κρήτης.
Οι μικροί μας ραδιοφωνατζήδες σας παρουσιάζουν ένα σύντομο βιογραφικό του καλλιτέχνη, σας παραθέτουν μερικά από τα λεγόμενά του και ένα από τα πολλά ανέκδοτα που κυκλοφορούν με πρωταγωνιστή τον ίδιο (αν και τα περισσότερα από αυτά φέρονται να πηγάζουν από αληθινά περιστατικά!). Τέλος, φυσικά, σας παρουσιάζουν μερικά από τα αγαπημένα τους τραγούδια από τον Αντώνη Ξυλούρη! Συντονιστείτε στο European School Radio αυτό το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 -11:30 και… πάρτε μία γεύση από Κρήτη!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/01/31/%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ad%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%88%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba/

3 σχόλια

  1. Κρίμα…
    Το έχασα…
    Έλειπα για δουλειές…
    Υπάρχει κάπου “on demand” ;;;
    K.Λ. (4ο Γ.Χ.)

    1. Αμέ! Εδώ:
      http://10dim-tsesmes.blogspot.gr/2014/02/top-radio.html

      Καλή ακρόαση!

      1. Ωραία… Ευχαριστώ…
        Kαι θα προωθήσω στην μπατζανάκισσά μου, που είναι από την Γωνιά…
        Και στον αδελφό της, που είναι εκεί…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση