Μια ζωγραφιά από μένα…για σένα! Μουσικό Σχολείο Βέροιας


αφίσα ΑΜΕΑ 1

Μια ζωγραφιά από μένα…για σένα

           Οι μαθητές της β΄ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Βέροιας δημιούργησαν ένα εικαστικό έργο θέλοντας να στείλουν το δικό τους οπτικοποιημένο μήνυμα Φιλίας στα άτομα με Αναπηρία.

          Αφορμή αποτέλεσε το ραδιοφωνικό αφιέρωμα του EuropeanSchoolRadio στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία αλλά και η επίσκεψη των μαθητών στο σχολείο Ειδικής Αγωγής της Βέροιας προκειμένου να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «Αν ήμουν στη θέση σου» στις 3 Δεκεμβρίου 2013 που διοργανώνει το σχολείο. Υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος είναι η κοινωνική λειτουργός κα Οικονομίδου Έφη.

         Το εικαστικό έργο των μαθητών δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος των Εικαστικών με την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας, κας Χαμιδιελή Φωτεινής,  και θα χαριστεί στους μαθητές του σχολείου Ειδικής Αγωγής της Βέροιας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/12/03/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b6%cf%89%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%ad%ce%bd%ce%b1/

1 σχόλιο

    • Γεωργία στο 3 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:17 μμ

    Εξαιρετική η ζωγραφιά! Μπράβο στα παιδιά και στην καθηγήτριά τους!!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση