«

»

Δεκ 03

Εκτύπωσέ το Άρθρο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΌΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ – ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ – ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

afisa AMEA

To European School Radio –  το πρώτο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο μετά από πρόσκληση – πρόταση της ραδιοφωνικής ομάδας Μουσικά αβγΑ του Μουσικού Σχολείου Βέροιας  συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου 2013. 

Συμβάλλει δυναμικά στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία και την προστασία από τις διακρίσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του Χάρτη του Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ταυτόχρονα παροτρύνει τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας σε διάλογο και στην αλλαγή νοοτροπίας απέναντι στα άτομα με Αναπηρία.

Στην πρόσκληση αυτή ανταποκρίθηκαν σχολεία – μέλη του European School Radio στέλνοντας ηχογραφημένα και οπτικοποιημένα μηνύματα.

Τα ηχητικά μηνύματα θα μεταδίδονται στο European School Radio ανά μισή ώρα με τυχαία σειρά στη ροή του προγράμματος του σταθμού από τις 3 – 5 Δεκεμβρίου 2013.

Τα οπτικοποιημένα μηνύματα μπορείτε να τα δείτε εδώ:

6ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

1ο Γυμνάσιο Ρόδου

αφίσα ΑΜΕΑ 1

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων που στήριξαν την προσπάθεια του European School Radio – του πρώτου μαθητικού διαδικτυακού ραδιοφώνου και τιμούν μαζί μας την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Η μεγάλη παρέα του European School Radio στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα, ώστε να σπάσουν τα φράγματα και να ανοίξουν οι πόρτες για τα άτομα με αναπηρία και οι κοινωνίες να συμπεριλαμβάνουν όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.

 

ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

 

 

ΣΧΟΛΕΙΑ

1.

ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής  Α΄ Βαθμίδας Ρόδου

2.

Μουσικό Σχολείο Βέροιας

3.

2ο ΓΕΛ Κιλκίς

4.

ΓΕΛ Ζαγοράς

5.

Εσπερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου

6.

4ο ΓΕΛ Δράμας

7.

4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου

8.

1ο Γυμνάσιο Ρόδου

9.

7ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

10.

10ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων

11.

45ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

12.

6ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/12/03/%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%84%cf%8c%ce%bc%cf%89%ce%bd/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων