“ΚΑΛΑ-ΒΡΥ-τε ΤΑ όλα!” η εκπομπή μας…

IMG_20131127_112354

Αγαπητοί μας φίλοι, 

να ‘μαστε πάλι! Επιλέξαμε όλοι μαζί τον τίτλο της εκπομπής μας… που θα σας κρατάει συντροφιά 2 φορές το μήνα με μονόωρες εκπομπές… Βέβαια, δε θα λείπουν και οι έκτακτες μεταδόσεις, όπως ηχογραφημένες ολιγόλεπτες ή… ακόμα και ζωντανές με συνεργασία σχολείων. Τα πρώτα ραδιοφωνικά μας σποτ είναι έτοιμα και έχουμε ξεσηκώσει την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα, αλλά και την τοπική κοινωνία!

Spot_ekpompis

Η εκπομπή του ΣΤ2 “ΚΑΛΑ, ΒΡΥ-τε ΤΑ όλα!” ξεκινά μια αξέχαστη ραδιοφωνική διαδρομή και μαζί της παρασέρνει μαθητές άλλων τάξεων και τμημάτων του σχολείου μας που θα ενταχθούν στη συνέχεια… Επίσης, σχολεία και από την ευρύτερη περιοχή μπαίνουν κι αυτοί στην παρέα μας!
Δε λείπει και η ευρωπαϊκή μαθητική κοινότητα, αφού συνοδοιπόροι μας θα είναι μαθητές της αντίστοιχης ΣΤ’ Τάξης από το σχολείο Rosa Escola Oriol της Βαρκελώνης!

Καλή μας αρχή!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/11/27/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1-%ce%b2%cf%81%cf%85-%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ae-%ce%bc%ce%b1%cf%82/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση