12/θ Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων- Η συμμετοχή μας!

SXOLEIOΑγαπητοί μας φίλοι,

σιγά σιγά ξεκινάμε κι εμείς τον προγραμματισμό των εκπομπών μας και ο τίτλος μας… έρχεται προσεχώς! Οι μαθητικές μας ομάδες (των οποίων η ολομέλεια απαρτίζεται από 19 μαθητές του τμήματος ΣΤ2) ετοιμάζουν μαζί με τον τίτλο και το πρώτο μας σποτάκι! Συμμετέχουμε με περιοδικές εκπομπές για το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον του τόπου μας, τις σχολικές και μαθητικές εκδηλώσεις, ζωντανές εκπομπές με τη μέθοδο debate στα πλαίσια της Γλώσσας ΣΤ Τάξης και ΚΠΑ ΣΤ’ Τάξης, προβολή προγραμμάτων των υπόλοιπων μαθητών του σχολείου μας!

Προτείνουμε και σε σας να στείλετε στους μαθητές σας ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τη συμμετοχή τους στο European School Radio και θα σας βοηθήσει πολύ εφόσον γνωρίζετε το ενδιαφέρον τους- να σχεδιάσετε από κοινού τις εκπομπές σας! Οι μαθητές, κυρίως, επιθυμούν συνεργασία με άλλους μαθητές που κάνουν ραδιόφωνο και θα προσπαθήσουμε να το επιτύχουμε! Έτσι, είμαστε ανοιχτοί στην πρόταση και από άλλους εκπαιδευτικούς έχουν την ίδια διάθεση να μοιραστούμε εμπειρίες και να δημιουργήσουμε από κοινού!

Επίσης, η συνεργασία μας eTwinning με τίτλο: “Speak your Culture in European School Radio” έχει ήδη ξεκινήσει… Συμμετέχει η καλή μας και δραστήρια συνεργάτιδα Karol Barriuso, καθώς και άλλα σχολεία!

Καλή μας αρχή!

Εκ μέρους των μαθητών,

Ευτυχία Τούλιου, δασκάλα ΣΤ2 του 12/θ Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/11/16/12%ce%b8-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b2%cf%81%cf%8d%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση