European School Radio Widget !!!

Η πολύ καλή συνεργασία του European School Radio και του Πανελλήνιου Σχολικού δικτύου συνεχίζεται με ένα “δώρο” από την ομάδα διαχείρισης ιστολογίων του ΠΣΔ.

Ο player του πρώτου μαθητικού ραδιοφώνου, είναι πλέον δυνατόν να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε Blog του ΠΣΔ. Με πολύ απλό τρόπο  κάθε εκπαιδευτικός ή μαθητής μπορεί να ακούει το πρόγραμμα του ESR από το δικό του ιστολόγιο.

Προσθέστε την μονάδα – widget “European School Radio” στο ιστολόγιο σας. Κάντε τις ρυθμίσεις που σας ταιριάζουν και εμπλουτίστε το με μουσική και εκπομπές με ποικίλη θεματολογία από το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο το οποίο αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και ανήκει στους δημιουργούς του, τα ιδρυτικά μέλη και τα συνεργαζόμενα σχολεία.

Η δυνατότητα ενσωμάτωσης του ESR Widget θα υπάρχει και στα Ηλεκτρονικά Σχολικά Περιοδικά και Εφημερίδες (http://schoolpress.sch.gr/) , τη νέα υπηρεσία του ΠΣΔ.

ESRWidget

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/05/31/european-school-radio-widget/

1 σχόλιο

2 pings

  1. Ναι…
    Πολύ καλό και εύχρηστο…

  1. […] Η πολύ καλή συνεργασία του European School Radio και του Πανελλήνιου Σχολικού δικτύου συνεχίζεται με ένα «δώρο» από την ομάδα διαχείρισης ιστολογίων του ΠΣΔ.Προσθέστε την μονάδα – widget “European School Radio» στο ιστολόγιο σας. Κάντε τις ρυθμίσεις που σας ταιριάζουν και εμπλουτίστε το με μουσική και εκπομπές με ποικίλη θεματολογία από το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο το οποίο αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και ανήκει στους δημιουργούς του, τα ιδρυτικά μέλη και τα συνεργαζόμενα σχολεία.  […]

  2. […] Η πολύ καλή συνεργασία του European School Radio και του Πανελλήνιου Σχολικού δικτύου συνεχίζεται με ένα «δώρο» από την ομάδα διαχείρισης ιστολογίων του ΠΣΔ.Προσθέστε την μονάδα – widget “European School Radio» στο ιστολόγιο σας. Κάντε τις ρυθμίσεις που σας ταιριάζουν και εμπλουτίστε το με μουσική και εκπομπές με ποικίλη θεματολογία από το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο το οποίο αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και ανήκει στους δημιουργούς του, τα ιδρυτικά μέλη και τα συνεργαζόμενα σχολεία.  […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση