Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού

Τόπος: 1ο Γυμνάσιο Παπάγου

Χρόνος: 14-05-2013 11:00-14:00

Κυνηγοί: Οι μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου μας

Εργαλεία: Τεχνολογία, Γνώσεις, Συνεργασία, Υπομονή, Επιμονή

Στόχος: Το σεντούκι του Χαμένου Θησαυρού

Οι μαθητές των 5 τμημάτων της Γ’ τάξης του σχολείου μας, συναγωνίζονται εφαρμόζοντας τους άγραφους κανόνες του ‘Fair Play’, με σκοπό να ανακαλύψουν και να αποκτήσουν τον πολύτιμο Θησαυρό που βρίσκεται κρυμμένος κάπου στο σχολείο μας. Για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να περάσουν από κάποιες δοκιμασίες γνώσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων και εφαρμογής των Νέων Τεχνολογιών.

Μέσα από μια διαθεματική προσέγγιση, προσπαθούν να μαζέψουν ένα-ένα τα γράμματα που αντιστοιχούν στους γρίφους του παιχνιδιού και να σχηματίσουν τη ‘λέξη-θησαυρό’ που θα τους οδηγήσει στο χάρτη του Χαμένου Θησαυρού!!!

Ποιο τμήμα θα τα καταφέρει πρώτο;

Που βρίσκεται κρυμμένο το σεντούκι με τον πολύτιμο Θησαυρό;

Τι είναι τελικά ο Χαμένος Θησαυρός;

Αν θέλετε και σεις να παρακολουθήσετε την πλοκή και την εξέλιξη του παιχνιδιού, συντονιστείτε στο European School Radio την Τρίτη στις 11:00 το πρωί, στη ζωντανή μετάδοση από μαθητές του σχολείου μας.

Και μην ξεχνάτε: Νικητής είναι όποιος συμμετέχει!!!

Σας περιμένουμε…..

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/05/11/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%85%ce%bd%ce%ae%ce%b3%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%8d/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση