5η εκπομπή A.lot.oF.M!

Η ομάδα του a.lot.f.m

Η 5η κατά σειρά εκπομπή των «Α.lot.oF.M» από τα εκπαιδευτήρια Αργύρη-Λαιμού  θα είναι κοντά σας το Σάββατο 20 Απριλίου στις 11π.μ. Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης μας μιλούν αυτή τη φορά για την καρδιά αλλά μέσα από τη δική τους οπτική.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με την ομάδα της ενημέρωσης η οποία μας μιλά για τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Ιστορίες ανθρώπων που χρειάστηκαν μεταμόσχευση καρδιάς δίνουν  παρόν στο πρώτο μέρος.

Ενδιέφερε πολύ και τους «Τρελοεπιστήμονες» το θέμα αυτό και παρουσιάζουν επιπλέον ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την αγγειοπλαστική, μια θεραπευτική ενέργεια διάνοιξης βουλωμένων αρτηριών..

Αμέσως μετά οι «Εξερευνήτριες των πολιτισμών» βρίσκουν λέξεις και φράσεις μέσα στις οποίες χρησιμοποιούμε τη λέξη καρδιά και ονοματίζουν τη λέξη καρδιά σε διάφορες γλώσσες.

Η «Athletics team» μας εξηγεί τη λειτουργία μίας αθλητικήε καρδιάς, ποιες είναι οι διαφορές από μία καρδιά μη αθλητή καθώς επίσης μας διευκρινίζει σε ποια σημεία μοιάζει αλλά και σε ποια διαφέρει από μία δυσλειτουργική καρδιά.

Τέλος η ομάδα «Funny world» συζητά για τη διασκεδαστική πλευρά της καρδιάς και φυσικά μας διηγείται το ανέκδοτο του μήνα. Ακολουθεί και το δελτίο καιρού για την επόμενη εβδομάδα από την Ε’ τάξη του σχολείου μας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την διαδικασία προετοιμασίας της εκπομπής και προσπαθούμε να έχουμε πάντα ενδιαφέροντα νέα. Περιμένουμε τις προτάσεις σας και τα σχόλιά σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση dimotiko@argiri-laimou.gr, υπόψη «A.lot.oF.M.».

Είναι έτοιμο και το blog μας στο www.sch.gr, όπου αναρτούμε υλικό σχετικό με τα θέμα των εκπομπών μας.

Μείνετε συντονισμένοι,

Η Στ’ τάξη των Εκπαιδευτηρίων Αργύρη-Λαιμού

http://www.argiri-laimou.gr

http://argiri-laimou.gr/blog

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/04/19/5%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ae-a-lot-of-m/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση