4η εκπομπή A.lot.oF.M.

Μην χάσετε το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 11πμ τη 4η εκπομπή της Στ’ τάξης των Εκπαιδευτηρίων Αργύρη-Λαιμού στο European School Radio. Στο Α.lot.oF.M. του προσεχούς Σαββάτου ασχολούμαστε κυρίως με τα θέματα της τεχνολογίας, και συγκεκριμένα της ρομποτικής, του κινηματογράφου και του θεάτρου καθώς επίσης και με την επίκαιρη εισήγηση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να θέσει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων το άθλημα της πάλης.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με την ομάδα της ενημέρωσης. Το θέμα αυτή τη φορά είναι η ρομποτική και ο πανελλήνιος διαγωνισμός ρομποτικής στον οποίο θα συμμετάσχει ομάδα του σχολείου μας. Ενδιέφερε πολύ και τους «Τρελοεπιστήμονες» το θέμα αυτό και θα παρουσιάσουν κάτι σχετικό.

Αμέσως μετά οι «Εξερευνήτριες των πολιτισμών» μας μιλούν για τα επαγγέλματα του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Η «Athletics team» ασχολείται με διάφορα αθλήματα πάλης στον κόσμο και ιδιαίτερα με το αρχαιότερο, αυτό της ελληνορωμαϊκής και της ελευθέρας πάλης.

Τέλος η ομάδα «Funny world» συζητά για τα βραβεία OSCAR 2013, κάνει αφιέρωμα σε έναν πολύ γνωστό ηθοποιό και φυσικά μας διηγείται το ανέκδοτο του μήνα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την διαδικασία προετοιμασίας της εκπομπής και προσπαθούμε να έχουμε πάντα ενδιαφέροντα νέα. Περιμένουμε τις προτάσεις σας και τα σχόλιά σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση dimotiko@argiri-laimou.gr, υπόψη «A.lot.oF.M.».

Είναι έτοιμο και το blog μας στο www.sch.gr, όπου αναρτούμε υλικό σχετικό με τα θέμα των εκπομπών μας.

Καλή Ακρόαση,

Η Στ’ τάξη των Εκπαιδευτηρίων Αργύρη-Λαιμού


http://www.argiri-laimou.gr

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/03/29/4%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ae-a-lot-of-m/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση