Τα «Μουσικά αβγΑ» συναντούν τον Παύλο Παυλίδη!!

Μη χάσετε αυτήν την Κυριακή 3 – 2 – 2013 στις 6 -7 το απόγευμα την εκπομπή «Οδός Μουσικών Ονείρων» από τα Μουσικά αβγΑ του Μουσικού Σχολείου Βέροιας που είναι ένα αφιέρωμα στο γνωστό συγκρότημα της δεκαετίας του ΄90 Τα Ξύλινα Σπαθιά και τον Βεροιώτη καλλιτέχνη Παύλο Παυλίδη τον άλλοτε front man του συγκροτήματος.

Τα Ξύλινα Σπαθιά ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά συγκροτήματα της Ελλάδας, προερχόμενο από τη Θεσσαλονίκη, που τη δεκαετία του 1990 ξεχώρισε για τον ιδιαίτερο -προσωπικό- ήχο του, ο οποίος ήταν πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα της εποχής.

Ο Παύλος Παυλίδης, από το 2003 και μετά, συνεχίζει την προσωπική του μουσική διαδρομή. Μαζί του όμως στο μελωδικό αυτό ταξίδι του, είναι και οι B-Movies. Ο Παύλος Παυλίδης έχει φτάσει στην καλλιτεχνική του ωριμότητα γράφει στίχους και τους ντύνει με τις φωτεινές του μελωδίες και συνεχίζει να μας ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς.

Τα Μουσικά αβγΑ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον καλλιτέχνη, να συζητήσουν μαζί του για το ξεκίνημα και την πορεία της καριέρας του αλλά και για τη μουσική και να τον απολαύσουν σε  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια και στην οποία συμμετείχε.

Συντονιστείτε στο European School Radio αυτήν την Κυριακή στις 6 το απόγευμα. Σας περιμένουμε λοιπόν σε ένα ακόμη ονειρικό μουσικό ταξίδι παρέα με τον Παύλο Παυλίδη.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/02/03/%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b1%ce%b2%ce%b3%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%8d%ce%bb%ce%bf-%cf%80/

1 σχόλιο

    • Σπύρος στο 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:31 μμ

    Φανατικός ακροατής σας παρακολουθώ τις εκπομπές σας, χαίρομαι για το ενδιαφέρον σας και εύχομαι από τα Μουσικά αβγΑ να εκκολαφθούν τα αυριανά μουσικά σχήματα…Καλή συνέχεια!!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση