A.lot.oF.M.-round 2: Τα λέμε όλα!

Στο στάδιο της προεργασίας, οι "Α.lot.oF.M." ερευνούν τα ενδιαφέροντα των μαθητών.

Μη χάσετε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 11πμ την 2η εκπομπή της Στ’ τάξης των Εκπαιδευτηρίων Αργύρη-Λαιμού στο European School Radio. Στο Α.lot.oF.M. του προσεχούς Σαββάτου ασχολούμαστε κυρίως με το θέμα της διατροφής και συζητάμε για σχετικά θέματα που μας έχουν προβληματίσει.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με την ομάδα της ενημέρωσης. Το θέμα της αυτή τη φορά είναι το φαινόμενο του θερμοκηπίου και οι σοβαρές επιπτώσεις που έχει για τον πλανήτη μας.

Οι «Τρελοεπιστήμονες» μας εισάγουν στο θέμα της διατροφής. Συγκεκριμένα μας ενημερώνουν για τη «βουλιμία» και την «ανορεξία», δύο επικίνδυνες παθήσεις για τις οποίες καλό είναι να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά τους και τις βλαβερές συνέπειές τους στον ανθρώπινο οργανισμό.

Αμέσως μετά οι «Εξερευνήτριες των πολιτισμών» μας ενημερώνουν για διατροφικές συνήθειες ευρωπαϊκών χωρών και μας εκμυστηρεύονται μυστικά για μία υγιεινή και νόστιμη κουζίνα.

Οι A.lot.oF.M. επί τω έργω

Η «Athletics team» μας μιλάει για τη διατροφή των αθλητών. Επίσης προσεγγίζει και το φαινόμενο των αναβολικών στο χώρο του αθλητισμού, που αποτελεί παγίδα για πολλούς νέους και νέες.

Τέλος η ομάδα «Funny world» μας μιλάει για τα μέλη των Red Hot Chili Peppers και τις δυσάρεστες περιπέτειες που είχαν με παράνομες ουσίες από νεαρή ηλικία και στην αρχή της καριέρας τους.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την διαδικασία προετοιμασίας της εκπομπής και προσπαθούμε να έχουμε πάντα ενδιαφέροντα νέα. Περιμένουμε τις προτάσεις σας και τα σχόλιά σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση dimotiko@argiri-laimou.gr, υπόψη «A.lot.oF.M.». Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο και το blog μας στο www.sch.gr, όπου θα αναρτούμε υλικό σχετικό με τα θέματα των εκπομπών μας.

Καλή Ακρόαση,

Η Στ’ τάξη των Εκπαιδευτηρίων Αργύρη-Λαιμού

http://www.argiri-laimou.gr

http://argiri-laimou.gr/blog

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/01/31/a-lot-of-m-round-2-%cf%84%ce%b1-%ce%bb%ce%ad%ce%bc%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%b1/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση