«

»

Ιαν 18

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Τα «Μουσικά αβγΑ» από το Μουσικό Σχολείο Βέροιας!!

Η ραδιοφωνική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, «Μουσικά αβγΑ», θα σας κρατάει συντροφιά κάθε Κυριακή στις 6 – 7 το απόγευμα με τέσσερις μηνιαίες εκπομπές, οι οποίες θα μεταδίδονται εκ περιτροπής, με διαφορετική θεματολογία η καθεμία και ποικιλία μουσικών επιλογών στο European School Radio: esradio.mysch.gr

Συντονιστείτε λοιπόν!!!

Ραδιοφωνικές Εκπομπές από τα  «Μουσικά αβγΑ»

του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


1) «Οδός μουσικών ονείρων»

Μία εκπομπή που θα σας ταξιδέψει στην οδό… ονείρων και θα σας μεταφέρει σε μουσικά μονοπάτια, με οδηγό την πλούσια ελληνική μουσική του χτες και του σήμερα και με αφιερώματα σε Έλληνες καλλιτέχνες και δημιουργούς.

http://www.youtube.com/watch?v=zQc5jhIp5IE

2) «Falling notes»

Οι «Falling notes» έρχονται για να σας κατακλύσουν με μια βροχή από ξένες μελωδίες και νότες, και να σας κρατήσουν συντροφιά με όλα τα είδη της ξένης μουσικής, καθώς και με αφιερώματα σε ξένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα.

http://www.youtube.com/watch?v=tMsdzk5yZYY

3) «Οδηγός μας η παράδοση»

Πλαισιωμένη με παραδοσιακή μουσική, και αφιερωμένη στις παραδόσεις του τόπου μας, σε ήθη και έθιμα της κάθε περιοχής, η εκπομπή θα σας επιβιβάσει στη μηχανή του χρόνου και θα σας ταξιδέψει στο παρελθόν.

http://www.youtube.com/watch?v=2B9xCpqdp-Q

4) «Η Κιθάρα έτσι κι αλλιώς»

Η ομάδα «Χαμηλοί Καβαλάρηδες» του σχολείου μας θα σας παρουσιάσει την κιθάρα… έτσι κι αλλιώς, με τις μουσικές της επιλογές και μέσα από ζωντανές ηχογραφήσεις των μαθητών μας! Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε την κιθάρα μέσα από διαφορετικά είδη μουσικής και σε διαφορετικές εποχές!

http://www.youtube.com/watch?v=JT6k4BnHWps

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/01/18/%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b1%ce%b2%ce%b3%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af/

1 comment

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ

    Μας αρέσουν οι εκπομπές σας αλλά μας αρέσουν πολύ και οι εικόνες που συνοδεύουν τις αναρτήσεις σας. Εξαιρετικές!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων