Ακούστε πάλι την 4ωρη πρεμιέρα του προγράμματος του ESR ! (τελευταία επανάληψη Τετάρτη στις 19:00)

Ακούστε ξανά την υπέροχη πρεμιέρα του ESR, την Τετάρτη 24/10 στις 7 το απόγευμα, την Πέμπτη 25/10 στις 9 το πρωϊ και τη Τετάρτη 31/10 στις 7 το απόγευμα !

Η επίσημη πρώτη για το νέο πρόγραμμα του European School Radio ήταν μια μεγάλη γιορτή. Μια γιορτή που δικαίωσε τους συντελεστές της αλλά και όλους όσους συμμετείχαν είτε στον “αέρα” είτε στο chat του European School Radio.

Από το στούντιο του Γυμνασίου και ΓΕΛ Καμπάνη ο dj Σίμος έδινε το ρυθμό που ακολουθήσαμε όλοι μας από τις 7.00 περίπου το απόγευμα μέχρι και τις 11.00 το βράδυ.

Στα μικρόφωνα και τις συνεντεύξεις ήταν η Μαρία Κουτσοκώστα, η Ιωάννα Μοσχίδου και η Δήμητρα  Τουλούμη, από το ΓΕΛ Καμπάνη.

Οι Μαρία Φαραντούρη, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Βίκυ Σταυροπούλου, Αλέξανδρος Ζώρας και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο DJ X ONE, η Βικτώρια από τους  PV, το “Αχτύπητο Δίδυμο” , ο Nicolas Costa,  αλλά και συνεργάτες του ESR, όπως η Μάνια Αλεξοπούλου από το USmile του Χαμόγελου του παιδιού, η Σοφία Παπαδημητρίου από την Εκπαιδευτική Τηλεόραση και μας έδωσαν ζωντανά μικρές και μεγαλύτερες συνεντεύξεις και τις πιο θερμές ευχές τους για το European School Radio !

Μαθητές αλλά και δάσκαλοι από τα συνεργαζόμενα σχολεία μίλησαν για τις νέες εκπομπές και έδωσαν το στίγμα του νέου προγράμματος. Το ΓΕΛ Καρύστου, νέα άφιξη, πρωτοτύπησε και πήρε συνέντευξη από τις παρουσιάστριες του προγράμματος. Οι μαθητές και μαθήτριες του ΓΕΛ Εχεδώρου, του Πειραματικού Λυκείου Αναβρύτων, το 1ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων και άλλων σχολείων διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο όχι μόνο τις εκπομπές τους αλλά και το Πρώτο Μαθητικό ραδιόφωνο, το δικό μας ραδιόφωνο το European School Radio.

Οι γονείς ήταν στην ψυχολογική υποστήριξη και διατροφή των συντελεστών με ποντιακά εδέσματα.

Ξεκινήσαμε, και είμαστε όλοι εδώ! Ακολουθήστε μας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2012/10/29/%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-4%cf%89%cf%81%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση