«

»

Ιούλ 13

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του European School Radio – Το soundtrack του καλοκαιριού !

Τα σχολεία έκλεισαν, οι εξετάσεις είναι παρελθόν και όλοι ζούμε στους ρυθμούς του καλοκαιριού!
Το δικό μας ραδιόφωνο βάζει τα καλοκαιρινά του και αλλάζει πρόγραμμα με νέες μουσικές ζώνες και πολλές εκπλήξεις.
Το πρωί μας ξυπνάει με «καλοκαιρινή αύρα» και επιλέγει για εμας τα πιο cool ξένα και ελληνικά τραγούδια. Το μεσημέρι στις 2 ξεκινάει η μουσική στο «Βeach Βar» του σταθμού μας, αρχικά με reggae μουσική, Lounge, εντονους χορευτικούς pop και r&b ρυθμούς ενώ το σουρουπο χαλαρώνουμε με chill out διάθεση. Στις 9 το βράδυ «ροκάρουμε» για 2 ώρες μέχρι τις 11 που μας ξαναδροσίζει η «καλοκαιρινή αύρα«. Από τη 1 τα μεσάνυχτα και μετά αρχίζουμε να ακούμε «Midnight Summer Dreams«
Παρασκευή με Κυριακή βράδυα σας προσκαλούμε στο «Beach Party» του ESR. «Εναλλακτικά» ακούμε κάθε Κυριακή από τις 9 το βράδυ μέχρι τη 1.
Αν νοσταλγείτε τις μέρες του σχολείου μπορείτε να ακούσετε σε επανάληψη μια από τις 320 περίπου εκπομπές που ετοίμασαν οι μαθητές απο 25 περίπου σχολεία τον χειμώνα που μας πέρασε. Ακούστε κάθε μέρα στις 11 το πρωί «School Memories» (στις λευκές ώρες).
Η μεγάλη έκπληξη και καινοτομία του European School Radio για το καλοκαίρι είναι οι ολοζώντανες εκπομπές από τους παραγωγούς μας Άγγελο, Σίμο, Γιώργο, Teo, Ιωάννα και MaNLy. Αναζητήστε στο προγραμμα τις «κόκκινες ώρες« και γίνετε φανατικοί ακροατές των ζωντανών εκπομπών, συνομιλήστε με τους παραγωγους στο chat του σταθμού και ζητήστε αφιερώσεις.
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ESR έχει χώρο και για εσάς. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να κανετε και εσείς μια live εκπομπή, απλά στείλτε ένα mail στο esradio@sch.gr και αποκτήστε τις δικές σας «κόκκινες ώρες».
Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ESR.
Πατήστε εδώ για να δείτε μια πλήρη περιγραφή των μουσικών ζωνών του καλοκαιρινού προγράμματος του ESR.

European School Radio – Το soundtrack του καλοκαιριού σας

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2012/07/13/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-european-school-radio-%cf%84%ce%bf-soundtrac/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων