Η πρώτη μεγάλη live συνάντηση του ραδιοφώνου με τους ακροατές του (βρείτε την μαραθώνια εκπομπή μαγνητοσκοπημένη και φωτό εδώ)

Δεν ήταν μόνο συνέδριο πληροφορικής, ήταν και το πρώτο πάρτυ του European School Radio. Στο Νόησις. Το ραδιόφωνο ήταν εκεί και ήταν όλοι εκεί. Μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ, δάσκαλοι και καθηγητές, ερευνητές της πληροφορικής και κατασκευαστές ρομπότ, φίλοι του διαδικτύου, του Facebook και των υπόλοιπων μέσων. όλοι τους είχαν δύο κοινά, α) παρουσίασαν τις εργασίες τους και β) παρουσιάστηκαν στο European School Radio, έδωσαν συνεντεύξεις, έκαναν αφιερώσεις και τραγούδησαν και χόρεψαν στους ρυθμούς που έδινε ο KoMis. Άξιζε. Ελπίζουμε να πήρατε μια ιδέα μέσω της ζωντανής μετάδοσης. Οι μαθητές και μαθήτριες που λειτούργησαν το ραδιόφωνο ζωντανά 8 και 9 Μαΐου στο Νόησις αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο και πήραν τα συγχαρητήρια των οργανωτών και ιδιαίτερα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Καρτσιώτη. ΜΠΡΑΒΟ και ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ.

Φωτογραφίες απο το Συνέδριο Τρίτη 08-05-2012,    Τετάρτη 09-05-2012 Συνέντευξη με τον διακεκριμένο επιστήμονα κ.Μπλέτσα Μιχάλη

Ακούστε (και δείτε) όλη την μαραθώνια ζωντανή εκπομπή της πρώτης ημέρας Τρίτης 8/5/2012

4o Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Live @… από Kostas_Komis

Ακούστε (και δείτε) όλη την μαραθώνια ζωντανή εκπομπή της δεύτερης ημέρας Τετάρτης 9/5/2012


4o Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Live @… από Kostas_Komis

Εnjoy !

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2012/05/10/live-esr-synedrio/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση