Δύο μήνες ανανεωμένο European School Radio – Δείτε το video !

Το πρώτο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο είναι γεγονός!

Το ανανεωμένο European School Radio http://esradio.mysch.gr, εκπέμπει μέσω του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου ( http://vod.sch.gr/video/iptv/1274 ) και ακούγεται παντού!

Η επίσημη έναρξη του νέου προγράμματος έγινε τον Δεκέμβριο του 2011 με νέες παραγωγές εκπομπών από τα σχολεία που συμμετέχουν.

Τώρα δύο μήνες μετά η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο ραδιόφωνο μετρά πενήντα τρία σχολεία (53!) από Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια μέχρι και Λύκεια όλης της χώρας.

Αυτή τη στιγμή ακούγονται εκπομπές δεκαοκτώ σχολείων ενταγμένες σε τακτικό πρόγραμμα μετάδοσης, οι οποίες έχουν ψυχαγωγικό, ενημερωτικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα.

Ραδιοφωνικές ομάδες σε όλα τα συμμετέχοντα σχολεία δουλεύουν πυρετωδώς και ετοιμάζουν νέες και ενδιαφέρουσες παραγωγές.

Στο European School Radio http://esradio.mysch.gr μπορείτε να ακούσετε Μουσικές Ατασθαλίες, τις δικές σας μουσικές επιλογές στην εκπομπή My choice, να κάνετε αφιερώσεις για την εκπομπή Αφιερωμένο Εξαιρετικά, να ψηφίσετε για το Top 10 της εβδομάδας καθώς και να ανεβάσετε την ένταση ακούγοντας Head Bangers, ή να διαλέξετε ανάμεσα στις υπόλοιπες μουσικές ή ψυχαγωγικές εκπομπές αυτήν που θα ακούτε φανατικά.  Ακόμη μπορείτε να ακούσετε μαθητικά νέα, προτάσεις για βιβλιόφιλους, όλα για το περιβάλλον και ποικίλες Ραδιοφωνές. Αν είστε μικροί αλλά θαυματουργοί ακούτε την Παραμυθούπολη την πιο ‘ζουζουνιάρικη’ ζώνη του ραδιοφώνου. Αν δε, είστε από αυτούς που στην ιστορία βλέπουν την καρδιά άλλων κόσμων, ακούτε Στα χνάρια της ιστορίας και ανακαλύψτε κρυμμένους θησαυρούς.

Ακούτε τα σποτ των σχολείων για το European School Radio αλλά και την προώθηση των παραγωγών τους. Σποτ ευφάνταστα, δημιουργικά, ενδιαφέροντα.

Ακούτε κοινωνικά μηνύματα από το Χαμόγελο του Παιδιού, την Greenpeace, το WWF και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις για τη σχολική κοινότητα από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση.

KAI…… μας ενδιαφέρει όλους

To European School Radio συμμετέχει στην οργάνωση της καμπάνιας κοινωνικής ευθύνης «Βάλε το δικό σου ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΒΙΑ» ενάντια στη βία στα γήπεδα μαζί με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση, το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση και το Εθνικό Δίκτυο Αγωγής Τηλεόρασης και μεταδίδει τα δικά σας ραδιοφωνικά μηνύματα ή εκπομπές.

Ετοιμάστε το δικό σας σποτ!

Μπορείτε όχι μόνο να τα ακούσετε αλλά και να συμμετέχετε σε κάποιες από αυτές τις παραγωγές ή σε άλλες που θα προτείνετε εσείς.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2012/02/24/%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-european-school-radio-%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-video/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση