Τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας για την ανανέωση του European School Radio! Η έρευνα συνεχίζεται…

Το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο αλλάζει.. και το αλλάζεις εσύ με τις απαντήσεις σου !

Ήδη έχουμε στα χέρια μας τα πρώτα αποτελέσματα τις έρευνας που δείχνουν τη σχέση σας με το ραδιόφωνο αλλά και μια πρώτη αίσθηση για τη μορφή που θα θέλατε να έχει το νέο European School Radio.

Κάποια ενδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών (85%) ακούει πάρα πολύ συχνά ραδιόφωνο, όχι όμως από το διαδίκτυο αλλά από άλλες πηγές (ραδιόφωνο, κινητό, 70%) και συνήθως ακούει ραδιόφωνο τις απογευματινές ώρες.

Το  μαθητικό ραδιόφωνο θα το ήθελαν οι μαθητές  κυρίως μουσικό (50%), με μουσική Pop, HipHop, Rock αλλά και ελληνική pop και έντεχνη, με έμφαση στις ειδήσεις γύρω από τη μουσική, τον κινηματογράφο και αλλά και μαθητικά νέα. Επίσης θα ήθελαν να ακούν συνεντεύξεις από τραγουδιστές και αθλητές κυρίως. Ένα μεγάλο ποσοστό θέλει να συμμετέχει στο μαθητικό ραδιόφωνο με διάφορους τρόπους.

Περιμένουμε περισσότερους μαθητές που θα ενισχύσουν τις παραπάνω τάσεις ή θα ανατρέψουν εντελώς τα δεδομένα !!!
Η έρευνα συνεχίζεται!
Συνεχίστε να απαντάτε στα ερωτηματολόγια – δώστε το δικό σας χρώμα στο δικό σας πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο !

  • Ραδιοφωνικές συνήθειες μαθητών
  • Πως θα ήθελες να είναι το μαθητικό ραδιόφωνο
  • Ακόμη, αν είσαι μαθητής ή εκπρόσωπος από κάποιο σχολείο μη ξεχνάς τη δυνατότητα άμεσης συνεργασίας στο πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο.


    Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2011/11/21/%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1/

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση