ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ESRadio 2015-2016

homeesr

Φίλτατοι συνάδελφοι, ραδιοφωνατζήδες του διαδικτύου, ξεκινάμε για μια ακόμη χρονιά το ταξίδι μας στον ραδιοφωνικό αέρα!

Το Εuropean School Radio, το πρώτο Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, ο δικός μας αγαπημένος διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός, το ραδιόφωνο που δημιουργείται από όλους εμάς, το ραδιόφωνο που μας χάρισε μέχρι τώρα χιλιάδες ώρες εκπομπών, το ραδιόφωνο στο οποίο δημιουργούν χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί.το Εuropean School Radio, που από το 2011 μεταδίδει 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα μεταδίδει παραγωγές στη θεματολογία της επιλογής τους, αλλά και πολλή μουσική, με κριτήριο την πολυφωνία και ποιότητα, σας καλεί πρώτους εσάς που ήδη το εξελίξατε με τη συνεχή παρουσία των ραδιοφωνικών ομάδων των σχολείων σας, να δηλώσετε τη νέα σας συμμετοχή.

Από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 θα μπορείτε να κάνετε την αίτηση συμμετοχής στο μοναδικό συνεργατικό ραδιόφωνο, το European School Radio, το πρώτο μαθητικό διαδικτυακό  ραδιόφωνο www.europeanschoolradio.eu

homeesr

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, μέσα από τη νέα διεύθυνση του αγαπημένου μας ραδιοφώνου και θα διαπιστώσετε ότι η φετινή ραδιοφωνική χρονιά ξεκινά σε ένα νέο πλήρες αυτοματοποιημένο περιβάλλον, μια πλατφόρμα που κάνει την επικοινωνία μας πιο απλή και ποιοτική για να κάνουμε όλοι μαζί το ραδιόφωνό μας καλύτερο.

Με την εγγραφή σας στον νέο διαδικτυακό μας τόπο θα έχετε πρόσβαση στο προφίλ του σχολείου σας, θα προγραμματίζετε τις εκπομπές σας, θα κάνετε μεταφόρτωση των παραγωγών σας, και θα έχετε συνεχή υποστήριξη σε κάθε σας βήμα με αναλυτική βοήθεια, ενώ θα θέτετε τις απορίες σας στο forum. Παράλληλα, θα μεταφέρεστε στο νέο blog του ραδιοφώνου, όπου θα έχετε τη δυνατότητα προσθήκης αναρτήσεων. Η καινοτομία μας τη νέα σχολική χρονιά είναι η παροχή δυνατοτήτων για σύναψη συνεργασιών μεταξύ των σχολείων του ραδιοφώνου. Επισκεφτείτε προς το παρόν το το wiki με τον οδηγό συμμετοχής και σας περιμένουμε για εγγραφή από τη Δευτέρα!

Θα χρειαστεί νέα εγγραφή από όλους, παλιούς και νέους συνεργάτες.

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, καταβλήθηκε από όλους μας, τα μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας “European School Radio”, μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί τις ανάγκες του μοναδικού συνεργατικού ραδιοφώνου, του ραδιοφώνου της εκπαιδευτικής κοινότητας.

H ανάπτυξη αυτή είναι αποτέλεσμα της εθελοντικής εργασίας μας, όπως ήδη γνωρίζετε, και έγινε δυνατή με την ενεργοποίηση των νέων μελών της Επιστημονικής Εταιρείας, σε συνεργασία με το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Σας καλούμε να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας τη ραδιοφωνική δράση αλλά και την εξέλιξή της μέσω της Επιστημονικής Εταιρείας.

Όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε το καλύτερο μαθητικό ραδιόφωνο της Ευρώπης!

Επιστημονική Εταιρία “Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο”
SKYPE: european.school.radio
twitter: @EuSchoolRadio

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.