Αρχική » 2025 » Απρίλιος

Αρχείο μηνός Απρίλιος 2025

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

2-4-2025

Αφορά τους μαθητές που φοιτούν ήδη στο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕ.Λ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  στην Α΄ και Β’ Τάξη και είναι ανήλικοι/ες .Οι  δύο υπεύθυνες δηλώσεις αφορούν τους/τις κηδεμόνες των  ανηλίκων.

παρακάτω θα βρείτε :

1) Επιστολή προς τους  γονείς,

2) Υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα Α και

3) Υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα Β.

Οι γονείς/κηδεμόνες- και οι δύο-θα συμπληρώσουν τις συνημμένες υπεύθυνες δηλώσεις: ο  ένας  κηδεμόνας την υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα Α και ο άλλος κηδεμόνας την υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα Β.

Ο γονέας/κηδεμόνας που θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση στην πλατφόρμα ,όταν ανοίξει, δηλαδή ο «Κηδεμόνας Eeggrafes», θα συμπληρώσει την υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα Α.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα επιστραφούν στο σχολείο έως 09-04-2025

είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω Gov.gr στην διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses.

Και στις δύο υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ:

  1. Να γράψετε καθαρά τα στοιχεία σας στην υπεύθυνη δήλωση, να τα περάσουμε σωστά στο myschool ,ώστε ,όταν υποβάλετε την  ηλεκτρονική εγγραφή, να μην συναντήσετε προβλήματα.Η συμπλήρωση των δύο  υπεύθυνων δηλώσεων δεν είναι ηλεκτρονική εγγραφή.Η διαδικασία θα γίνει αργότερα, όταν ανοίξει η πλατφόρμα.
  2. Να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα του /της μαθητή/τριας, όταν παραδώσετε την υπεύθυνη δήλωση στο σχολείο, ώστε να γίνει επικαιροποίηση .
  3. Να φυλάξετε την επιστολή  προς τους γονείς. Θα σας βοηθήσει να κάνετε την  ηλεκτρονική εγγραφή, όταν ανοίξει το σύστημα.



Λήψη αρχείου

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ Α



Λήψη αρχείου

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ Β



Λήψη αρχείου

 

Προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2025-2026.



Λήψη αρχείου