Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αναζητήσαμε, μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλήνιων εξετάσεων, «τους πρώτους των πρώτων», από τα τέσσερα γενικά λύκεια της Κοζάνης, ώστε να μας περιγράψουν τα πρώτα τους συναισθήματα. Μοναδική απούσα η Ελευθερία Βλάχου του 1ου Γενικού Λυκείου με 19.667 μόρια που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο εξωτερικό.

 

Η Ελένη Μπονέ από το 2ο Λύκειο με18.875 μόρια, προτιμά κάποια απ’ τις σχολές του Πολυτεχνείου, δηλώνοντας παράλληλα: «Αναμφίβολα χρειάστηκε πολύ διάβασμα όλη τη χρονιά. Ωστόσο το να περάσεις σε μια σχολή δεν είναι το παν στη ζωή. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη απ’ την προσπάθεια μου». (Να σημειωθεί πως στο 2ο Λύκειο την πρωτιά είχε ο Θωμάς Φίτσιος με 19.023 μόρια, ο όποιος είναι παλαιότερος απόφοιτος).

 

 

 

Στο 3ο Λύκειο η Ελένη Χατζημουρατίδου που έχει 18. 871 μόρια, ευελπιστεί να περάσει στην Ιατρική. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν, αφού όλη τη χρονιά έχω προσπαθήσει πολύ. Χρειάζεται επιμονή και αγάπη για το στόχο που έχεις βάλει. Χρειάζεται και γιατί όχι, τύχη, καθώς όταν γράφεις τη διάρκεια των εξετάσεων, δε γνωρίζεις τι θέματα θα σου «πέσουν». Φέτος τα περισσότερα θέματα ήταν βατά για τους καλά προετοιμασμένους. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να επιτύχω τον στόχο μου».

 

Τέλος, στο 4ο Λύκειο Κοζάνης ο Ορέστης Καραγκούνης «έπιασε» τα 19.460 μόρια, και όπως γίνεται αντιληπτό πολύ εύκολα περνά στην ιατρική που επεδίωκε άλλωστε. «Νομίζω πως εάν ένας μαθητής διαβάζει με μεθοδικότητα, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Το να έχεις όμως αυτές τις υψηλές επιδόσεις, δεν είναι επιτυχία φετινή, αλλά και προηγούμενων ετών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή τύχη», ανέφερε.

Θανάσης Τέγος

Πηγή: http://kozan.gr/archives/48309

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων