Ανακοίνωση για εγγραφή στην Α΄τάξη

0

Συγγραφέας: 3o Δημοτικό Σχολείο Επανομής | Κατηγορία Γενικά | , στις 17-04-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τη Α΄ Τάξη αρχίζουν την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 20 Μαϊου 2019 (ώρες 10:00΄- 12:30΄)

 

Στην Α΄ (Πρώτη) Τάξη θα γραφτούν φέτος τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2013

 

Δικαιολογητικά που χρειάζονται για την εγγραφή:

 

1) Πιστοποιητικό (δεν απαιτείται, αλλά αναζητείται  από το σχολείο) ή ληξιαρχική πράξη Γέννησης του παιδιού (μόνο για τους αλλοδαπούς μαθητές).

2) Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

3) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

Καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κλπ) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών γιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς, (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία).

Ειδικότητες ιατρών με δυνατότητα κατάρτισης:  παιδίατροι, γενικοί ιατροί και σε ειδικές περιπτώσεις παθολόγοι

4) Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπιαγωγείου (Στις 14-6-2019 θα διαβιβαστεί στο σχολείο από το Νηπιαγωγείο φοίτησης)

5) Βεβαίωση Φοίτησης (εκδίδεται από το Νηπιαγωγείο)

5) Αποδεικτικό Στοιχείο Κατοικίας. (Εκκαθαριστικό εφορείας, ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΔΕΥΑΘ, Συμβόλαιο αγοράς Κατοικίας ή Ενοικίασης στο όνομα του Γονέα ή Κηδεμόνα. Λογαριασμοί Κινητών τηλεφώνων δεν γίνονται δεκτοί)

Μαζί  με  την  εγγραφή   θα  συμπληρώσετε:

Αίτηση  φοίτησης  στο  Ολοήμερο, αν το επιθυμείτε. Το  σχολείο μας  έχει τη δυνατότητα  να λειτουργήσει και την  πρωινή  ζώνη  υποδοχής   από  τις  7:00-8:00 με  την  προϋπόθεση  ότι θα συμπληρωθεί  ο αριθμός  των 10 μαθητών  από  όσους παρακολουθούν   το  ολοήμερο. Την  Αίτηση  θα  την συμπληρώσετε  την ημέρα της  εγγραφής.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση