Δημοσιεύθηκε στην Γενικά

Πρόγραμμα Ψηφιακού Φροντιστηρίου από 30_09_2024 έως και 4_10_2024

Παρακάτω θα βρείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα για το ψηφιακό  φροντιστήριο.

 



Λήψη αρχείου

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Γενικά

Πρόσκληση για τη Μαθητεία 2024-2025

Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για τη μαθητεία ορίζεται από την Πέμπτη 26/09/2024, ώρα 15:00μ.μ. έως και την Πέμπτη 03/10/2024 και ώρα 15:00μ.μ.

Στον παρακάτω σύνδεσμο υποβάλλονται ηλεκτρονικά η αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας
https://e-mathiteia.minedu.gov.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της σχολικής μονάδας στο τηλέφωνο 2665023521

Ο διευθυντής του ΠΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας

Ευάγγελος Κοσιώρης

Το κείμενο της παραγράφου σας

Δημοσιεύθηκε στην Γενικά

Δράση στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, τον μεγαλύτερο θεσμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που προάγει τη βιώσιμη κινητικότητα και τη διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα μίνι βίντεο.

Σκοπός της πρώτης αυτής δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη τους καθώς και η προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς.

Εμείς όπως θα δείτε επιλέγουμε βιώσιμους τρόπους μετακίνησης!
Εσείς;

 

Δημοσιεύθηκε στην Γενικά

Έναρξη λειτουργίας ψηφιακού φροντιστηρίου Γ’ Λυκείου

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ’ Λυκείου του Πρότυπου ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας την Πέμπτη 19/09/2024 και ώρα 18:00-18:45 έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθησουν το ψηφιακό φροντιστήριο.

Κάτωθι δίνονται οι κατάλληλες οδηγίες χρήσης:

https://drive.google.com/file/d/1bUkzH66FOF-_SThA1HhFjAQtlhTMxnoK/view

download

Δημοσιεύθηκε στην Γενικά

Ηλεκτρονικές εγγραφές Σεπτεμβρίου μαθητών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ.

Από 2 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 07.00 έως 5 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση Ηλεκτρονικές Αιτήσεις εγγραφής-ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες, σε λειτουργούντα τμήματα.

Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις για τα Π.ΕΠΑ.Λ. γίνονται χειρόγραφα
Από 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12.00 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες Ηλεκτρονικές Αιτήσεις εγγραφής – ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Η έγκριση των εκπρόθεσμων εγγραφών πραγματοποιείται από τον/τη Διευθυντή/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκτυπώνουν την Ηλεκτρονική Αίτηση και την καταθέτουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον/στη Διευθυντή/ντρια του σχολείου, προκειμένου ο/η τελευταίος/α να τα αποστείλει στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Οι αιτήσεις για την κατ΄ εξαίρεση και εκπρόθεσμη εγγραφή στα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια (Π.ΕΠΑ.Λ.), στα παραπάνω χρονικά διαστήματα, θα υποβληθούν χειρόγραφα (εκτός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-εγγραφές) στο Π.ΕΠΑ.Λ. προτίμησης.