Εγκύκλιος μεταθέσεων εκπαιδευτικών Δ.Ε. σχολικού έτους 2017-2018

      ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ.  Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ Η’ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ.
            ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ.
Επισημαίνουμε ότι όσοι εκπ/κοί υποβάλλουν αίτηση μετάθεσης – βελτίωσης – οριστικής τοποθέτησης πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο mail της ΔΔΕ Καβάλας (mail@dide.kav.sch.gr) όπως ορίζει η εγκύκλιος των μεταθέσεων (σελ.3,4,5).
Αυτά είναι:
1.πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
2. βεβαίωση εντοπιότητας
3. βεβαίωση συνυπηρέτησης (εάν ο/η σύζυγος εργάζεται)
4. βεβαίωση φοίτησης  (για τα τέκνα που σπουδάζουν)
Οι εκπ/κοί που θα κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης ή βελτίωσης μόνο (και όχι για τις υπόλοιπες κατηγορίες μεταθέσεων) και εφ΄όσον το επιθυμούν, μπορούν να προσκομίσουν τα παραπάνω δικαιολογητικά ιδιοχείρως στο γραφείο 526.
Σας διευκρινίζουμε ότι πρέπει πρώτα να καταχωρίσετε ηλεκτρινικά την αίτηση μέσω του online συστήματος διαχείρισης Μητρώου Εκπ/κών και υποβολής αιτήσεων μεταθέσεων (http://teavhers.minedu.gov.gr),  να την οριστικοποιήσετε και μετά να αποστείλετε τα απαραίτητα για τη δήλωση δικαιολογητικά.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΟ 526 ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2513503526.
Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.