Τιμητικές διακρίσεις μαθητών μας

2014AfisaFestival-PestoMeEiΣτις 6 και 7 Μαΐου το σχολείο μας έλαβε μέρος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο φεστιβάλ “Πες το με εικόνες” με τα εξής τέσσερα video των μαθητών μας:

 

Στην κατηγορία “Φωτοαφηγήσεις”

1) “Γλυκιά ζωή” της Μαρίας Κοτροκόη, το οποίο απέσπασε τιμητική διάκριση και από την κριτική επιτροπή των καθηγητών και από μία (εκ των δύο) κριτική επιτροπή των μαθητών.

2) “Bullying” συλλογική εργασία των: Βοτίκα Α. (comic), Μαρτίνη Αλ. και Κατσάφαρου Νικ. (μουσική),  Γιανκό Μπ., Μαγγίνα Β., Μιναρεντζή Δ., Παπανικολάου Ν., Ποντίκη Μ. (graffiti) και Καραγιώργου Μ., Βασιλειάδη Κ.(επεξεργασία video), το οποίο απέσπασε τιμητική διάκριση από την επιτροπή των καθηγητών.

3) “Bullying and Cyber bullying” του Καραμίντζα Τ. το οποίο απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

 

Στην κατηγορία “Animation” έλαβε μέρος ο Κοτροκόης Ν. με την ταινία “Μάθημα για δύο ανθρώπους” και το οποίο απέσπασε την ψήφο των μαθητών.

Ας σημειωθεί εδώ ότι η κάθε επιτροπή μπορούσε να ψηφίσει μέχρι τρεις ταινίες, από τις 50 των 28 σχολείων που συμμετείχαν, και ότι ήμαστε το μοναδικό ΕΠΑΛ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας και ας κρατήσουμε όλοι στο μυαλό μας τα λόγια τους: “Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες ερχόμαστε όλοι πιο κοντά και μας δίνεται η δυνατότητα να σας γνωρίσουμε (εσάς τους καθηγητές) καλύτερα.!Τώρα που το ζήσαμε από κοντά θα το ξανακάναμε αφιερώνοντας και πιο πολύ από τον προσωπικό μας χρόνο!”

Μπορείτε να δείτε τις ταινίες στα παρακάτω link:

1. Μια γλυκιά ζωή, Μαρία Κοτροκόη

2. Bullying, Κυτίνος-Βοτίκας Ανδρέας, Καραγιώργος Μανώλης, Βασιλειάδης Κωνσταντίνος κ.α.

3. Bullying & Cyberbullying, Τάσος Καραμίντζας

4. Μάθημα για δύο ανθρώπους, Κοτροκόης Νικόλαος (Animation).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *