¨Από το κλήμα στο ποτήρι ¨

Η Περιβαλλοντική ομάδα του προγράμματος ¨Από το κλήμα στο ποτήρι ¨ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας. Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η υπεύθυνη  καθηγήτρια  Κόγια Κωνσταντίνα που είχε και το συντονισμό.

Η καλεσμένη μας κα Γκούμα Δήμητρα Οινολόγος μίλησε για την ευεργετική επίδραση του κρασιού ειδικά του κόκκινου, στην υγεία μας όταν καταναλώνεται σωστά. Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον συζητώντας μαζί της και εκφράζοντας πολλές απορίες καθώς και σκέψεις τους. Μεγάλη βοήθεια για την εκδήλωση ήταν η προσφορά και παρουσία της Ζωγράφου κας Ελένης Φέγγου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακά εδέσματα που φτιάχνονται  από το σταφύλι, με συνοδεία διαφόρων τύπων κρασιού.

Αφήστε μια απάντηση