Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Δράσεις Εσπερινού ΕΠΑΛ Κομοτηνής 2024 – Η Σημασία των Σύγχρονων Οικονομικών Συναλλαγών: Μια Εμπειρία Μάθησης από τον διδάκτορα Οικονομικών του Δ.Π.Θ., Γεώργιο Οικονόμου

Δράσεις Εσπερινού ΕΠΑΛ Κομοτηνής 2024 – Η Σημασία των Σύγχρονων Οικονομικών Συναλλαγών: Μια Εμπειρία Μάθησης από τον διδάκτορα Οικονομικών του Δ.Π.Θ., Γεώργιο Οικονόμου

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο σχολείο μας φιλοξενήσαμε τον διδάκτορα χρηματοοικονομικής και μικροοικονομίας του τμήματος Οικονομικών επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Γεώργιο Οικονόμου. Η παρουσίασή του σχετικά με τις σύγχρονες οικονομικές συναλλαγές ανέδειξε τη σημασία της οικονομικής εκπαίδευσης και της κατανόησης των οικονομικών αρχών στη σύγχρονη εποχή.

Ο κ. Γεώργιος Οικονόμου, μίλησε για τις τρέχουσες τάσεις και πρακτικές στον τομέα των οικονομικών συναλλαγών, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες και οδηγίες στους μαθητές μας. Η ενημέρωσή του ανέδειξε την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση και κατανόηση των οικονομικών μηχανισμών σε μια εποχή όπου οι αλλαγές συμβαίνουν με εκπληκτική ταχύτητα.

Επιπλέον, ο κ. Οικονόμου μίλησε για ένα θέμα που αγγίζει μαθητές και εκπαιδευτικούς, τον οικονομικό αναλφαβητισμό, εστιάζοντας στη σημασία της οικονομικής εκπαίδευσης. Ανέδειξε τις επιπτώσεις του φαινομένου στην κοινωνία και πρότεινε μέτρα για την αύξηση της οικονομικής παιδείας σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης.

Αυτή η εκπαιδευτική εμπειρία ανέδειξε τη σημασία της συνεργασίας με αξιόλογους εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες στον τομέα των οικονομικών προκειμένου να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας για τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τον κ. Γεώργιο Οικονόμου για την πολύτιμη συμβολή του στην εκπαιδευτική μας προσπάθεια και την ανάπτυξη των γνώσεων των μαθητών μας στον τομέα των οικονομικών συναλλαγών.

Κατηγορίες

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση