ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑΛ – Γ΄ ΦΑΣΗ

Tο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑ.Λ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ αξιοποιώντας την  εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς στην μαθητεία, συμμετέχει και την νέα σχολική χρονιά με περισσότερες θέσεις και ειδικότητες, στην υλοποίηση του προγράμματος του «Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας/Γ΄ φάση» εφαρμόζοντας το δυικό σύστημα εκπαίδευσης (μαθητεία) με συνολική διάρκεια του προγράμματος εννέα (9) μήνες η οποία περιλαμβάνει: α) Μαθητεία με εκπαίδευση στο χώρο εργασίας (4 ημέρες/εβδομάδα) και β) Εργαστηριακά μαθήματα Ειδικότητας στη σχολική μονάδα (1 ημέρα/εβδομάδα).

Για το λόγο αυτό καλεί τους Απόφοιτους-Πτυχιούχους οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις: α) είναι κάτοχοι απολυτηρίου και πτυχίου ΕΠΑΛ ή απολυτηρίου ΓΕΛ και πτυχίου ΕΠΑΛ, καθώς και παλαιότερων ισότιμων τίτλων, β) βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης και  γ) έχουν αποφοιτήσει από τις παρακάτω ειδικότητες:

  1. Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
  2. Βοηθός Νοσηλευτή
  3. Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ

 να υποβάλλουν αίτηση :

α) ηλεκτρονικά στην διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ mail@epal-amfiss.fok.sch.gr

β) με fax στο τηλέφωνα του ΕΠΑ.Λ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ : 2265029679

γ) αυτοπροσώπως στο  ΕΠΑ.Λ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ

 

Προθεσμία Υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 14:00.

ΟΙ  μαθητευόμενοι θα απασχοληθούν σε φορείς και Ιδιώτες της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά) είναι τα ακόλουθα:

     A) Φωτοαντίγραφα των:

  1. απολυτηρίου ΕΠΑΛ και
  2. πτυχίου ΕΠΑΛ
  3. ταυτότητας
  4. αποδεικτικού ΑΜΚΑ
  5. αποδεικτικού ΑΦΜ

     B)  Υπεύθυνη δήλωση (Συνημμένο έγγραφο)

Οι απόφοιτοι της «τάξης Μαθητείας» λαμβάνουν πτυχίο ειδικότητας επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης επιπέδου 5 μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών πιστοποίησης των προσόντων τους από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Το ποσοστό αποζημίωσης των μαθητευομένων του «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας» ορίζεται στο εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) επί του νόμιμου, νομοθετημένου, κατώτατου ορίου του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη (22,83€), ήτοι 17,12€ για τους < 25 ετών και (26,18€), ήτοι 19,64€ για τους > 25 ετών. Οι μαθητευόμενοι κατά το διάστημα της «Εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας − Μαθητείας στον εργασιακό χώρο», υπάγονται στην ασφάλιση, τόσο του κλάδου παροχών ασθένειας σε είδος, όσο και του κλάδου παροχών ασθένειας σε χρήμα, ο δε χρόνος ασφάλισής τους είναι συντάξιμος, διότι καταβάλλονται εισφορές για τους αντίστοιχους κλάδους κύριας και επικουρικής σύνταξης.

Σημειώνεται ότι κάθε υποψήφιος του Μεταλυκειακού έτους-Τάξη Μαθητείας έχει δικαίωμα υποβολής μόνο μίας αίτησης συμμετοχής και μόνο σε ένα ΕΠΑ.Λ. της επιλογής του.

Πληροφορίες:    

ΕΠΑ.Λ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ             

ΤΗΛ: 2265029679                

https://blogs.sch.gr/epal-amfiss/

κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ / Διευθυντής  ΕΠΑΛ ΑΜΦΙΣΣΑΣ /

Κιν. Τηλ. 6937383033

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ :

ΑΙΤΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση