Εκλογές Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Φωκίδας

Οι εκλογές για το ΣΦΦ, λόγω θεμάτων που προέκυψαν από το καταστατικό, θα διεξαχθούν στις 5/11/2014, στο χώρο (ΕΠΑΛ Άμφισσας) όπου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο ΠΥΣΔΕ Ν. Φωκίδας, 11.00π.μ.-13.00μ.μ. με την εποπτεία και ευθύνη της εφορευτικής επιτροπής, όπως ορίστηκε στη γενική συνέλευση στις 29/9/2014.

Στα σχολεία θα αποσταλούν σφραγισμένοι φάκελοι, στους οποίους οι συνάδελφοι, οι οποίοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν, θα εσωκλείσουν τη ψήφο τους και τη συνδρομή τους και αυτοί στη συνέχεια θα αποσταλούν ταχυδρομικά μέχρι 5/11/2014 στην Ταχυδρομική Θυρίδα του Συνδέσμου Φιλολόγων στην Άμφισσα.

Για τον αριθμό των σταυρών: ως 7 για ΔΣ, ως 3 για ΕΣ

Για οποιαδήποτε απορία-ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνέιτε με την κα. Καρανάσου Έφη στο Λύκειο Ιτέας (2265032900) ή στο 6978911811

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση