Οι επαναλήψεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις άρχισαν: Εκπαιδευτικό υλικό για το εξεταζόμενο μάθημα «Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ»

Δημοσίευση από Χρήστο Ρέτσα

Οδεύοντας προς τις Πανελλαδικές εξετάσεις και έχοντας ολοκληρώσει τη διδακτέα ύλη στο Πανελλαδικό Εξεταζόμενο μάθημα «Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ» της Γ΄τάξης του Τομέα Πληροφορικής, έχουμε μπει στην πολύ σημαντική φάση των επαναλήψεων.

Στην  ηλεκτρονική τάξη (e-class) του σχολείου μας που αφορά το συγκεκριμένο μάθημα (tiny.cc/retsas-diktya2), φίλοι εκπαιδευτικοί αλλά και φίλοι μαθητές μπορούν να βρουν υλικό από τον διδάσκοντα το μάθημα για να πλαισιώσουν τη μελέτη τους κατά την φάση των επαναλήψεων.  Συγκεκριμένα μπορούν να βρουν:

  • Επαναληπτικά διαγωνίσματα ανά ομάδα ενοτήτων. Πρόκειται για διαγωνίσματα ανά ομάδα ενοτήτων δημιουργημένα από τον διδάσκοντα στα πρότυπα του «διαγωνίσματος» της Πανελλαδικής Εξέτασης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση της επίδοσης των μαθητών σε συνθήκες γραπτής εξέτασης. Τα διαγωνίσματα αυτά είναι διαθέσιμα από την ενότητα Υλικό Μαθήματος της ηλεκτρονικής τάξης στον φάκελο Διαγωνίσματα.
  • Φύλλα εργασίας ανά ενότητα. Πρόκειται για φύλλα εργασίας του διδάσκοντα με ερωτήσεις κλειστού τύπου (Σωστού/Λάθους, Αντιστοίχισης), ερωτήσεις ανάπτυξης συμπληρωματικές αυτές του σχολικού βιβλίου και του ανεπίσημου βοηθήματος του μαθήματος (βλ. εδώ) και ασκλησεις. Τα φύλλα εργασίας αυτά είναι διαθέσιμα από την ενότητα Υλικό Μαθήματος της ηλεκτρονικής τάξης στον φάκελο Φύλλα Εργασίας.
  • Άλλο εκπαιδευτικό υλικό όπως θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων παρελθόντων ετών πολυμεσικό υλικό κατανόησης, χρήσιμους συνδέσμους κ.ά. Το υλικό αυτό είναι διαθέσιμο από τις ενότητες Υλικό Μαθήματος και Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.

Καλή μελέτη σε όλους!!!

Και να θυμάστε ότι «Η παιδεία είναι: στους φτωχούς, ΠΛΟΥΤΟΣ. Στους πλούσιους, ΣΤΟΛΙΔΙ. Στους νέους, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ» (Διογένης)

Αφήστε μια απάντηση