Μαθητικες εκδρομες

Δεν δέχεται...τετελεσμένα η Περιφέρεια για τις μαθητικές εκδρομές!

Η πρώτη προειδοποιητική ‘βολή’ είχε ήδη πέσει από την Περιφέρεια Κρήτης προς τα Σχολεία και τους συλλόγους γονέων: από φέτος θα περιοριστούν οι μαθητικές εκδρομές(πολυήμερες) στο εξωτερικό ώστε να τονωθεί η εσωτερική αγορά όπως είχε γράψει το CRETALIVE(διαβάστε εδώ). Ο αντιπεριφερειάρχης κ.Κουκιαδάκης σε εκδήλωση στο επιμελητήριο είχε δηλώσει ότι οι μετακινήσεις φέτος δεν θα εγκριθούν για το εξωτερικό και πρέπει όλοι να πάρουν το μήνυμα για να μείνουν Ελλάδα!

Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποιοι δρουν…κουτοπόνηρα κλείνουν τις εκδρομές από τώρα, βάζουν τα παιδιά και τους γονείς να δεσμεύονται οικονομικά και εμφανίζουν τον…Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο τις αιτήσεις για έγκριση αφού εκ των προτέρων πάρουν τις αποφάσεις…

‘Εμείς θα τονίσουμε σε κάθε περίπτωση ότι φέτος πολυήμερες δεν θα εγκριθούν και το κάνουμε νωρίς για να μην εμφανιστούν ορισμένοι με τετελεσμένα’ ανέφερα στο cretalive o κ.Κουκιαδάκης.

Από την Περιφέρεια πάντως αναμένεται να κάνουν κίνηση και προς τους τουριστικούς παράγοντες του εσωτερικού τουρισμού επισημαίνοντας ότι ‘είναι αδιανόητο να στοιχίζει μια εκδρομή στην Τσεχία πχ φτηνότερα από τη Ρόδο ή τη Θεσσαλονίκη’!

http://www.cretalive.gr/new/61868/crete/Den_dechetai…tetelesmena_i_Perifereia_gia_tis_mathitikes_ekdromes



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *