eltheodo's blog

Επιμόρφωση B-Επιπέδου, εφαρμογή στην πράξη

Αρχεία για Ιανουάριος, 2019

Φωτόδενδρο… χρήσιμη πηγή υλικού και για τα Λογιστικά Φύλλα

Ιαν 201927

Εισαγωγή στα Λογιστικά Φύλλα  μέσα από το Φωτόδενδρο Για την εισαγωγή των μαθητών στις έννοιες και στη φιλοσοφία των λογιστικών φύλλων το Φωτόδενδρο παρέχει μια σειρά από διαδραστικά βίντεο. Αυτά ανήκουν  στο γνωστικό αντικείμενο/ενότητα: Πληροφορική – Λογισμικό – Λογιστικά Φύλλα και απευθύνονται σε τάξεις του Γυμνασίου. Τα βίντεο αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια […]

Σαν σήμερα

19/10/1943: Ο μεταπτυχιακός φοιτητής ʼλμπερτ Σατζ ανακαλύπτει την στρεπτομυκίνη, το πρώτο αντιβιοτικό φάρμακο για την καταπολέμηση της φυματίωσης.

Ονομάζομαι Έλενα Θεοδωροπούλου. Το 1995 αποφοίτησα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Εργάζομαι στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του νομού Αιτ/νίας από το 2001, σαν καθηγήτρια Πληροφορικής.

Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της Πράξης “Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη” του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Περιλαμβάνει προτάσεις για σύγχρονες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις με τη βοήθεια των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για το μάθημα της Πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το e-mail μου είναι: elenatheodo@gmail.com



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων