Μένουμε σπίτι…μαζί και πάμε μουσείο!!!

fvto selidas

Αγαπημένα μου παιδιά, καλημέρα!!!!

Η 18η Μαΐου έχει ορισθεί ως Διεθνής Ημέρα Μουσείων , γιορτάζουν τα μουσεία μας!!!!

 

 

Είστε έτοιμοι για  μια περιπέτεια που είμαι σίγουρη πως θα σας μείνει αξέχαστη;

 

Ξεκινάμε πρώτα από το εισιτήριο. Ναι για να μπείτε στο μουσείο πρέπει να έχετε το  εισιτήριο.

Αυτό είναι το μαγικό σας εισιτήριο!

Για να μπείτε στο μουσείο πρέπει πρώτα να βρείτε το μαγικό στοιχείο που κρύβεται στο εισιτήριο. Για να γίνει αυτό , θα ζωγραφίσετε μια ζελατίνα κόκκινη και να την τοποθετήσετε μπροστά από το τετράγωνο της κρυμμένης  εικόνας , ώστε να μπορέσει να αποκαλυφθεί το κρυμμένο αντικείμενο. Για να καταλάβετε  καλύτερα τι ακριβώς θα κάνετε δείτε το παρακάτω βίντεο.

Αφού λοιπόν έχετε πάρει το εισιτήριο πρέπει τώρα να βρείτε τον μυστικό κωδικό που υπάρχει κρυμμένος σε έναν από του πίνακες που υπάρχουν στο παρακάτω παιχνίδι.

 

Η περιπέτεια συνεχίζετε! Τώρα θέλω να ψάξετε κάτι παλιό που έχετε στο σπίτι σας. Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι ή ότι άλλο θέλετε εσείς . Αφού το βρείτε τοποθετήστε μια ταμπελίτσα με το όνομά του και με τη βοήθεια της μαμάς γράψτε λίγα λόγια για το πολύτιμο θησαυρό σας!!! Το φωτογραφίζετε και μου στέλνετε τη φωτογραφία στο email μου μέχρι την Παρασκευή. Εγώ θα τα συγκεντρώσω και θα φτιάξω το δικό μας ψηφιακό μουσείο!

Παρακάτω μπορείτε παιδάκια μου να δείτε ένα βίντεο και ένα βιβλίο . τα οποία εξηγούν τι είναι το μουσείο, φτιαγμένα από τις κυρίες Αναστασία Καλογιαννίδου και Σοφία Καλπάκη.

 

Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά με πολλά πολλά φιλιά!!!!!

Η κυρία σας που σας αγαπά πολύ!!!!